На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні зі свинини в борошні

19 грудня 2014


Якщо ви зібралися порадувати рідних ситними відбивними, але виявилося, що вдома закінчилися панірувальні сухарі, немає потреби кидати всі справи і мчати в магазин. Насправді, вийти з положення можна набагато простіше, адже прекрасною альтернативою подрібненим сухарям можуть послужити пшеничне борошно або манна крупа. Наприклад, я частенько готую на обід вельми апетитні і чудово смачні золотисті відбивні зі свинини в борошні.

Кількість порцій: 8
Час приготування:  20 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 545 ккал


Щоб приготувати відбивні зі свинини в борошні, вам знадобиться:

  • відбивні свинячі - 8 шт.
  • борошно пшеничне - 1 ст.
  • сіль пряна - 1 ч. л.
  • перець чорний мелений - 1 ч. л.
  • перець червоний мелений - 1 ч. л.
  • олія ріпакова - 1 ст.
  • масло вершкове - 1 ст. л.

Як приготувати відбивні зі свинини в борошні.

  1. 1. Свинячі заготовки для відбивних викласти на обробну дошку, відбити спеціальним молоточком.
    2. У невеликій ємкості змішати пшеничне борошно, чорний мелений і кайенский перці, пряну сіль.
    3. Шматочки м'яса посипати з обох сторін сіллю і чорним меленим перчиком (трохи, оскільки дані інгредієнти присутні ще й в паніровці), запанірувати в борошняної суміші.
    4. У великій сковороді розігріти половину ріпакової олії, додати в нього ложку вершкового маслечка, прогріти.
    5. У гарячий жир викласти кілька свинячих відбивних, обсмажити з двох боків до рум'яного кольору, перекласти на блюдо. Таким же чином приготувати м'ясо, що залишилося. У процесі смаження борошняна паніровка буде вбирати масло, тому його слід підливати в сковороду в міру необхідності.
    6. Готові відбивні подати на стіл гарячими з гарніром на свій розсуд! Пригощайтеся!

  2. Ясна річ, що пряна сіль знайдеться на кухні не у кожної господині. Нічого страшного в цьому немає! Я вирішую дану проблему додаванням в блюдо морської або звичайної кухонної солі, змішуючи її з прованськими або будь-якими іншими сушеними травами за смаком. Свинячі відбивні в борошні можна посмажити на соняшниковій або оливковій олії. Також виходить дуже смачно! На гарнір до такого м'яса сміливо пропонуйте картопляне пюре зі шпинатом і часником, Смажена картопля, гречану або рисову кашу, домашні макарони з сирним соусом.

  3. До речі, якщо ви часто готуєте страви з м'яса, рекомендую спробувати також шикарні відбивні зі свинини у фруктовому желе.

  4. Смачного!

Макарони з смаженою ковбасою
Хліб святковий з горіхами і сухофруктами
© 2015-2022  mycooking.pp.ua