салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні зі свинини в молоці

28 листопада 2014


Чи пробували ви коли-небудь смажене м'ясо, попередньо вимочене в молочку? Це приголомшливо смачно! Звичайно, знадобиться деякий час, щоб приготувати таку страву, однак якщо «замаринувати» м'ясо з вечора, то в обід наступного дня (або до вечірнього прийому їжі) відбивні зі свинини в молоці можна приготувати за лічені хвилини!

Кількість порцій: 5
Час приготування:  40 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 255 ккал


Щоб приготувати відбивні зі свинини в молоці, вам знадобиться:

  • вирізка свиняча - 500 г
  • молоко - 1 ст.
  • яйце - 1 шт.
  • цукровий пісок - 1 ч. л.
  • суміш перців - 0,5 ч. л.
  • сіль - 0,5 ч. л.
  • панірувальні сухарі
  • олія соняшникова

Як приготувати відбивні зі свинини в молоці.

  1. 1. Шматочок вирізки вимити, обсушити і нарізати скибочками завтовшки 1 см. Розкласти м'ясо на обробній дошці і відбити спеціальним молоточком так, щоб заготовки стали в 2 рази тонше.
    2. У невеликої ємності (тарілці, мисочці) змішати цукровий пісок, чорний мелений перчик і сіль. Вмочити м'ясні заготовки в отриману суміш і укласти в миску, залити молоком (рідина повинна трохи покривати м'ясо) і помістити в холодильник не менше ніж на 1:00. Тут необхідно сказати, що протягом того часу, протягом якого буде маринуватися м'ясо, його слід кілька разів акуратно перемішати.
    3. Яйце збити в глибокій тарілці або маленькій мисочці. Панірувальні сухарі пересипати в велику плоску тарілку.
    4. Заготовки зі свинини вмочити в збите яйце і обваляти в панірувальних сухарях. Викласти відбивні в сковорідку з добре розігрітим соняшниковою олією і обсмажити на середньому вогні (з двох сторін) до утворення чудесній рум'яної скоринки. Готово!

  2. Найчастіше я використовую для панірування відбивних (і не тільки) саме панірувальні сухарі. Однак ви можете поекспериментувати і запанірувати м'ясо в пшеничному борошні, манній крупі, суміші даних продуктів. Крім чорного меленого перцю страву можна доповнити сушеним коріандром, орегано, базиліком, сумішшю перців, майораном, кропом і так далі. Як гарнір підійде і картопля (відварений або смажену), і каша, і макарони, і овочі. Наприклад, спробуйте подати смажену в паніровці свинину з цвітною капустою в клярі, З домашніми макаронами з сирним соусом або з салатом зі свіжих помідорів та огірків.

  3. Смачного вам і вашим близьким!