На головну |
Не всі знають про те, що гірчицю можна не тільки подавати на стіл як чудесне додаток до багатьох страв, але і використовувати в якості маринаду. Вперше спробувавши шашлик, м'ясо для якого маринували в медово-гірчичною суміші, я була захоплена! Ніжна свинина просто танула в роті! Сьогодні ми з вами поговоримо про більш простому, але не менш апетитному страву і дізнаємося, як приготувати смачні відбивні зі свинини в гірчиці!
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Калорійність: null
Калорій в одній порції: 355 ккал
Щоб приготувати відбивні зі свинини в гірчиці, вам знадобиться:
Як приготувати відбивні зі свинини в гірчиці.
1. Свинячу м'якоть очистити від плівочок і жиру (якщо вони є), нарізати шматочками товщиною не більше 1-1,5 см. Перекласти м'ясо на обробну дошку і відбити кухонним молотком.
2. Підготовлені відбивні гарненько змастити з обох сторін гірчицею і на час відставити в сторону.
3. У сковороді розігріти трошки оливкової олії. У розпечене масло викласти замариновану в гірчиці свинину. Накрити сковорідку кришкою і готувати м'ясо протягом 2 хвилин, потім прибрати кришку і продовжити смажити відбивні до тих пір, поки вони не покриються рум'яною скоринкою.
4. Після того, як свининка зарум'яниться з одного боку, слід перевернути м'ясо, посолити і поперчити його за смаком і продовжити готувати до золотистого кольору з іншого боку.
5. Готові відбивні перекласти на тарілочку з заздалегідь приготовленим гарніром і відразу ж подати на стіл. Пригощайтеся!
Свинячі відбивні з гірчицею виходять дуже ніжними і смачними. Ви можете підкреслити смак і чудовий аромат м'яса, додатково приправивши його улюбленими сушеними травами. Час смаження таких відбивних (з обох сторін) становить близько 3-х хвилин, однак ви можете регулювати тривалість даного процесу на свій розсуд.
На гарнір до таким чудовим відбивних можна подати пюре картопляне з базиліком або домашній картопля фрі з сиром пармезан. Крім цього, можу запропонувати вам і гарнір з рису з печерицями.
Смачного вам і вашим рідним!