На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні зі свинини в гірчиці

15 листопада 2014


Не всі знають про те, що гірчицю можна не тільки подавати на стіл як чудесне додаток до багатьох страв, але і використовувати в якості маринаду. Вперше спробувавши шашлик, м'ясо для якого маринували в медово-гірчичною суміші, я була захоплена! Ніжна свинина просто танула в роті! Сьогодні ми з вами поговоримо про більш простому, але не менш апетитному страву і дізнаємося, як приготувати смачні відбивні зі свинини в гірчиці!

Кількість порцій: 2
Час приготування:  15 хв.
Калорійність: null
Калорій в одній порції: 355 ккал


Щоб приготувати відбивні зі свинини в гірчиці, вам знадобиться:

  • свинина - 200 г
  • гірчиця - 3 ч. л.
  • олія оливкова - 10 мл
  • перець чорний мелений - 0,25 ч. л.
  • сіль - 0,25 ч. л.

Як приготувати відбивні зі свинини в гірчиці.

  1. 1. Свинячу м'якоть очистити від плівочок і жиру (якщо вони є), нарізати шматочками товщиною не більше 1-1,5 см. Перекласти м'ясо на обробну дошку і відбити кухонним молотком.
    2. Підготовлені відбивні гарненько змастити з обох сторін гірчицею і на час відставити в сторону.
    3. У сковороді розігріти трошки оливкової олії. У розпечене масло викласти замариновану в гірчиці свинину. Накрити сковорідку кришкою і готувати м'ясо протягом 2 хвилин, потім прибрати кришку і продовжити смажити відбивні до тих пір, поки вони не покриються рум'яною скоринкою.
    4. Після того, як свининка зарум'яниться з одного боку, слід перевернути м'ясо, посолити і поперчити його за смаком і продовжити готувати до золотистого кольору з іншого боку.
    5. Готові відбивні перекласти на тарілочку з заздалегідь приготовленим гарніром і відразу ж подати на стіл. Пригощайтеся!

  2. Свинячі відбивні з гірчицею виходять дуже ніжними і смачними. Ви можете підкреслити смак і чудовий аромат м'яса, додатково приправивши його улюбленими сушеними травами. Час смаження таких відбивних (з обох сторін) становить близько 3-х хвилин, однак ви можете регулювати тривалість даного процесу на свій розсуд.

  3. На гарнір до таким чудовим відбивних можна подати пюре картопляне з базиліком або домашній картопля фрі з сиром пармезан. Крім цього, можу запропонувати вам і гарнір з рису з печерицями.

  4. Смачного вам і вашим рідним!

Сирні сніжки
Макарони у вершковому соусі з червоною ікрою і лососем
© 2015-2022  mycooking.pp.ua