На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні зі свинини в духовці з сиром

17 грудня 2014


Як свинини не приготуй, все одно смачно! Один з найбільш простеньких рецептів - відбивні зі свинини в духовці з сиром. Незважаючи на те, що готується таке блюдо дуже легко, його можна сміливо подавати навіть на святковий стіл! Викладені на тарілку з соковитими овочами і яскравою зеленню золотисті відбивні виглядають просто чудово, та й смак такої страви обов'язково припаде до душі всім присутнім за столом.

Кількість порцій: 6
Час приготування:  45 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 325 ккал


Щоб приготувати відбивні зі свинини в духовці з сиром, вам знадобиться:

  • вирізка свиняча - 700-800 г
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • майонез - за смаком
  • сир твердий - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • сіль за смаком
  • олія соняшникова

Як приготувати відбивні свинячі в духовці з сиром.

  1. 1. Шматочок свинячої вирізки добре вимити (під проточною водою), ретельно обсушити паперовим рушником або серветкою. Розрізати м'ясо поперек волокон так, щоб вийшло 4 шматочка товщиною близько 1,5 см. Викласти м'ясо на обробну дошку, накрити шматочком харчової плівки і злегка відбити кухонним молоточком. Посолити і поперчити свининку за смаком.
    2. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими половинками колечок. Твердий сир натерти на середній терочке.
    3. Сформувати відбивні. М'ясні заготовки перекласти на попередньо змащений невеликою кількістю соняшникової (рафінованого) масла деко, зверху укласти півкільця цибульки, змастити майонезом і щедро посипати все тертим твердим сиром.
    4. Помістити деко з відбивними в заздалегідь розігріту до температури 175 градусів духовочку і готувати страву протягом 25-30 хвилин (сир повинен розплавитися).
    5. Готові відбивні витягти з духовки, трохи остудити (кілька хвилин), після чого акуратно, за допомогою лопатки розкласти в тарілки з гарніром і відразу подати на стіл. Пригощайтеся!

  2. Як завжди, я рекомендую використовувати для приготування відбивних (і інших страв) майонез власного приготування. Майонез Домашній смачний і, безсумнівно, безпечний для здоров'я продукт! На гарнір до свинячих відбивних з сиром можна подати картопляне пюре зі шпинатом і часником або рис з овочами і соєвим соусом, Ароматну гречану кашу, апетитні макарони або овочевий салат.

  3. Смачного вам і вашим близьким!

Домашній майонез Новорічний: 3 варіанти
Макарони в горщику з беконом в мікрохвильовці
© 2015-2022  mycooking.pp.ua