На головну |
Багато господинь знають, що для повсякденного вечері можна придумати безліч простих і швидких страв, які відрізняються за складом і смаковими характеристиками. Наприклад, рецепт свинячих відбивних з яблуками у вершковому сирі ідеально підходять для святкової вечері, коли у вас в запасі є пара годин.
А ось якщо у вас залишилося зовсім небагато часу, то можна приготувати простий рецепт курки запеченої з овочами і сиромабо овочеве рагу з м'ясом. Таке ідеальне поєднання смаків - мрія будь-якого гурмана.
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 год. 52 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 395 ккал
Щоб приготувати відбивні зі свинини з яблуками і сиром, вам знадобиться:
Як приготувати відбивні зі свинини з яблуками і сиром.
1. У першу чергу потрібно заздалегідь приготувати соус, який цілком може зіграти роль гарніру. Для цього взяти цибулину середніх розмірів і нарізати її на невеликі кубики. Бекон також нарізати на кубики і обсмажити в невеликій каструльці протягом декількох хвилин, поки він не стане досить хрустким.
2. Потім додати нарізану цибулю і готувати на середньому вогні пару хвилин, постійно помішуючи. У результаті у вас повинен вийти м'який цибулю і хрусткий бекон.
3. Після цього взяти якусь улюблену крупу і додати в каструлю з хрустким беконом. Також потрібно влити сюди курячий бульйон і воду і дати соусу закипіти, а потім, зменшивши вогонь, готувати приблизно 30 хвилин під закритою кришкою і при періодичному помішуванні.
4. Додати до соусу трошки вершків, знову накрити каструлю кришкою і дати йому згасити близько 20 хвилин на маленькому вогні. Тут головне прослідкувати, щоб соус не загус до стану каші, а залишався трохи рідким.
5. Тепер додати в отриманий соус вершковий сир, зняти його з вогню, накрити кришкою і поставити в тепле місце.
6. Поки наш соус настоюється, приготуємо відбивні. Спочатку слід підготувати яблука (видалити з кожного яблука серцевину і нарізати на кубики).
7. Нагріти сковороду і розтопити в ній вершкове і оливкове масло. Відбивні солимо і перчимо з обох сторін, викладаємо на розігріту сковороду і смажимо до утворення красивою рум'яної скоринки. Зазвичай цей етап приготування займає не більше 5 хвилин. Готові відбивні викласти на підготовлену тарілку.
8. У сковороду викласти нарізані яблука і помішувати приблизно 1 хвилину, потім додати біле вино, яблучний оцет і готувати, поки не випарується вся рідина. Після цього додати кленовий сироп і готувати ще 2 хвилини. В кінці приготування посолити за смаком і зменшити вогонь.
9. Викласти підсмажені відбивні на сковороду, накрити кришкою і готувати ще десь 10-20 хвилин.
10. На заздалегідь підготовлену тарілку викласти спочатку велику ложку соусу з крупи, бекону та сиру, а потім свинячу відбивну. Поверх цієї смакоти покласти яблука і полити соусом зі сковороди.
Для когось такі шикарні відбивні здадуться дещо екзотичними, але насправді вони порадують вас традиційним смаком, характерним для свинини. Це ідеальне блюдо для будь-якого урочистої події в колі сім'ї.
Смачного!