На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні зі свинини з вешенками

16 листопада 2014


Сьогодні я хочу вам запропонувати приготувати свинячі відбивні, але не за класичним рецептом, а з маленьким секретом - з особливою грибною начинкою. Відбивні зі свинини, фаршировані грибами вешенками, приготовані за цим докладного рецептом, будуть вигідно відрізнятися від класичних відбивних не тільки ніжністю і соковитістю, але і приголомшливим ароматом і смаком грибів. Також настійно рекомендую приготувати наступного разу відбивну під соусом в тесті.

Кількість порцій: 7
Час приготування:  1 ч.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 550 ккал


Щоб приготувати свинячі відбивні фаршировані вешенками, вам потрібно:

  • м'якоть свинини - 0,5 кг
  • гриби гливи - 0,25 кг
  • цибуля ріпчаста - 50 г
  • сир твердих сортів - 100 г
  • яйце - 2 шт.
  • борошно - 150 г
  • масло рослинне -100 мл
  • сухарі пшеничні панірувальні - 150 г
  • перець чорний мелений, сіль.

Як приготувати свинячі відбивні фаршировані вешенками.

  1. 1. Підготуйте необхідні продукти для приготування відбивних. Під проточною водою сполосніть гриби гливи, струсіть воду, ножем видаліть плодоніжки, наріжте кубиком. Цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть, подрібніть ножем середнім кубиком. М'ясо помийте, обсушіть паперовою серветкою і наріжте поперек волокон пластами, їх товщина не повинна перевищувати 2 см. Сир наріжте на брусочки товщиною 1 см.
    2. М'ясні пласти відбийте з двох сторін кухонним молотком, посоліть і поперчіть, руками втирайте спеції, складіть в емальовану миску і залиште маринуватися.
    3. У розпечену сковороду влийте 2 ст. ложки рослинної олії, викладіть гливи і обсмажуйте до тих пір, поки не википить вся рідина, додайте подрібнену цибулю, підсолити, поперчіть і готуйте ще 5 хвилин.
    4. На кожен замаринований м'ясний шар посередині викладіть гриби смажені з цибулею, зверху брусочок сиру. М'ясо скрутіть таким чином, щоб начинка була в середині. Краї м'яса заколіть дерев'яними шпажками.
    5. У мисці збийте вінчиком яйця, підсолити і поперчіть.
    6. Панірувальні сухарі і борошно пересипте в різні миски.
    7. Підготовлені відбивні обваляйте в борошні, потім занурте у збитому яйці і обваляйте в панірувальних сухарях.
    8. Розігрійте пательню, влийте рослинне масло і добре розжарити, обсмажте відбивні з двох сторін по 5-7 хвилин.
    9. Готові відбивні викладете на тарілку, витягніть шпажки, прикрасьте овочевої нарізкою і подайте до столу з соусом чатні із зелених помідор.

  2. Смачного!

Яблучний пиріг по-селянськи
Макарони з ковбасою в мультиварці
© 2015-2022  mycooking.pp.ua