На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні зі свинини з картоплею у фользі

6 листопада 2014


У кожного з нас свої смакові пристрасті, але ж і рецептів навіть одного і того ж страви стільки, що кожен зможе вибрати на свій смак. Відбивні, напевно, люблять всі, але щоб вони вийшли м'якими і соковитими, потрібно знати хороший рецепт. Саме такий рецепт ми вам і пропонуємо, причому готуються вони відразу з гарніром. Рецепт нескладний, але страва виходить дуже смачне, рекомендую вам обов'язково спробувати. М'ясо для відбивних, звичайно ж, можете вибрати на свій смак. Я, наприклад, для таких відбивних беру ескалоп або філейну частину.

Кількість порцій: 6
Час приготування:  1 ч. 15 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 310 ккал


Щоб приготувати відбивні зі свинини з картоплею у фользі, вам знадобиться:

  • свинина м'якоть - 500 г
  • картопля - 3-4 шт.
  • гриби печериці - 200 г
  • часник дольки - 3 шт.
  • помідори свіжі - 2 шт.
  • масло рослинне - 1 ст. л.
  • сік лимонний - 1 ст. л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • чебрець - 0,5 ч. л.

Як приготувати відбивні зі свинини з картоплею у фользі.

  1. 1. М'ясо вимити, обтерти серветкою від вологи і, якщо це не ескалоп, тоді нарізати гострим ножем поперек волокон на рівні шматочки товщиною близько 1,5 см.
    2. Потім шматочки м'яса відбити і скласти в широку миску, натерти кожен шматочок спеціями - чебрецем і свіжомеленим перцем. Відставити м'ясо, щоб воно просочилося спеціями, на 15-20 хвилин.
    3. Поки маринується м'ясо, очистити картоплю, вимити й нарізати на дрібні кубики, скласти картоплю в миску, трохи додати солі і перцю на свій смак, перемішати.
    4. На плиту поставити сковороду, влити рослинне масло, розігріти і викласти відбивні, обсмажити їх з двох боків до золотистої скоринки.
    5. Поки обсмажуються відбивні, вимити і очистити гриби, нарізати їх пластинками, посолити, поперчити і збризнути лимонним соком. Помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки, м'якоть нарізати кубиком і додати до грибів. Часник очистити, вимити, розчавити ножем і дрібно нашаткувати, додати до грибів і добре перемішати.
    6. Включити духовку і розігріти до температури 210 градусів.
    7. На деку для кожної відбивної підготувати з фольги "кошички", в кожну покласти по обсмаженої відбивної. Поверх відбивних викласти шар картоплі і грибний суміші, загорнути краї фольги і відправити деко в духовку. Запікати протягом півгодини, готовність визначити по м'якості картоплі. Подавати відбивні з картоплею і грибами відразу до столу, можна прямо у фользі, а можна за допомогою лопатки акуратно перекласти вміст фольги на тарілочки.

  2. Пропоную вам також приготувати дуже цікаве блюдо - чилі без квасолі.

  3. Приємного вам апетиту!

Макарони по-італійськи з фаршем
Запечена гарбуз з апельсином
© 2015-2022  mycooking.pp.ua