салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні з курячих стегенець по-царськи

13 березня 2015


Відбивні вважаються святковою стравою - і на святковий стіл подати не соромно, і на смак - чудово. Головне - правильно їх приготувати. До того ж, це блюдо добре своєї варіативністю, адже відбивні можна приготувати найрізноманітнішими способами, наприклад, з курячих стегенець - по-царськи!

Кількість порцій: 4
Час приготування:  45 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 535 ккал


Щоб приготувати відбивні з курячих стегенець по-царськи, вам знадобиться:

  • стегна курячі - 4 шт.
  • гриби заморожені - 200 г
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • часник - 4 зубчики
  • соус соєвий - 2 ст.л.
  • сир твердий - 60 г
  • майонез - 4 ст.л.
  • олія соняшникова - 2 ст.л.
  • сіль за смаком
  • спеції - за смаком

Як приготувати відбивні з курячих стегенець по-царськи.

  1. 1. Беремо стегна, миємо й даємо стекти воді, після чого видаляємо з них шкіру і кістку. Кожен шматочок кладемо в поліетиленовий пакет і відбиваємо кулінарним молотком.
    2. Кожну відбивну солимо, перчимо і скроплюємо соєвим соусом. Складовими на тарілку і даємо постояти хвилин 30-40 в холодильнику.
    3. У цей час ріжемо гриби якомога дрібніше і обсмажуємо на подсолненчом олії до готовності. Викладаємо в миску і даємо трохи охолонути.
    4. Цибулю чистимо, миємо і дрібно нарізаємо, обсмажуємо до золотистого кольору.
    5. Часник чистимо, миємо і ріжемо тонкими пластинками.
    6. Сир тремо на крупній тертці.
    7. Деко встеляли пергаментом. Змащуємо пергамент соняшниковою олією і викладаємо відбивні. На них розкладаємо нарізаний часник, потім обсмажену цибулю, потім гриби, поверх грибів кладемо натертий сир і зверху рясно поливаємо майонезом.

  2. 8. Відправляємо в духову шафу на 30 хвилин. Після закінчення цього часу відбивні можна подавати до столу, гарнір підійде будь.

  3. Смачного!

Макарони в духовці з фаршем і яйцем
Бісквітні маффіни