На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні з яловичини у фользі з картоплею

14 жовтня 2014


Відбивні з яловичини не менше смачні, ніж відбивні зі свинини, телятини або м'яса птиці, якщо, звичайно, правильно їх приготувати. Захотілося мені приготувати відбивні, та тільки так, щоб посмажив їх хтось інший, вже дуже мені не хотілося стояти біля плити. Стала шукати який-небудь рецепт «для ледачих». Рецепт свинячих відбивних під соусом бешамельу мене був, але як же я зраділа, коли виявила рецепт відбивних з картоплею у фользі! Адже за цим рецептом виходить відразу і м'ясо, і гарнір до нього! Думаю, вас, як і мене, порадує результат.

Кількість порцій: 4
Час приготування:  1 ч. 20 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 160 ккал


Щоб приготувати відбивні з яловичини у фользі з картоплею, вам знадобиться:

  • яловичина - 4 шматочка
  • картопля - 5-6 шт.
  • часник - 2-3 зубки
  • чебрець сухий - щіпка
  • сіль за смаком
  • перець чорний - за смаком
  • кетчуп - за смаком

Як приготувати відбивні з яловичини у фользі з картоплею.

  1. 1. Часник очищаємо від лушпиння і промиваємо. Маленькі зубки залишаємо цілими, а великі розрізаємо навпіл. Можна нарізати часник, але не дуже дрібно.
    2. Шматки яловичини під проточною водою обполіскуємо і за допомогою паперового рушника обсушуємо. Далі за допомогою кухонного молотка відбиваємо кожен шматок, шпігуем його шматочками часнику, а потім натираємо м'ясо сіллю, перцем і спеціями за смаком.
    3. Картоплю очищаємо від шкірки, промиваємо, обсушуємо і нарізаємо кружечками не більше 1 см завтовшки.
    4. Кожну відбивну викладаємо на окремий шматок фольги для запікання. Далі змащуємо відбивні кетчупом. Нарізану кружечками картоплю викладаємо в кожну порцію з боків яловичої відбивної. Фольгу закриваємо, а кінці защипуємо так, щоб сік, який буде виділятися при запіканні, не витікав назовні.
    5. Викладаємо кожну відбивну з картоплею у фользі на деко і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 220 градусів. Запікаємо близько 30-40 хвилин, до готовності. Хвилин через 20 з моменту початку приготування відкриваємо фольгу і даємо можливість м'ясу зарум'яниться.
    6. Як тільки блюдо буде готове, викладаємо на порційні тарілки і залишаємо на 5-6 хвилин.
    7. До столу відбивні з яловичини з картоплею подаємо в гарячому вигляді, прикрасивши за бажанням зеленню.

  2. Смачного!

Пиріг з яблуками, сиром і чебрецем
Паштет з копченої форелі
© 2015-2022  mycooking.pp.ua