салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні з яловичини в духовці у фользі

3 січня 2015


Зовсім недавно племінниця запросила мене в гості і пригостила чудовими відбивними, запеченими в духовці. Ось я дізналася у неї їх рецепт і вирішила поділитися ним з вами. Відбивні виходять дуже соковитими, наповнене ароматами часнику і смаком соєвого соусу. Дуже рекомендую вам їх скуштувати, ви точно не розчаруєтеся в їх смаку.

Кількість порцій: 5
Час приготування:  1 ч. 35 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 305 ккал


Щоб приготувати відбивні з яловичини в духовці у фользі, вам знадобиться:

  • яловичина (м'якоть) - 1 кг
  • часник дольки - 6 шт.
  • перець чорний мелений - за смаком
  • сіль за смаком
  • спеції - за смаком
  • соус соєвий - 3 ст. л.
  • зелень свіжа - 1 пучок

Як приготувати відбивні з яловичини в духовці у фользі.

  1. 1. Для цього рецепта краще придбати ніжну м'якоть яловичини. Її потрібно вимити, обтерти паперовим рушником від зайвої вологи і нарізати на стейки.
    2. Кожен шматочок акуратно відбити кулінарним молотком, так щоб не порушити структуру м'яса, щоб вони злегка були відбиті.
    3. Кожен відбитий шматочок потрібно натерти з усіх боків сіллю, перцем і спеціями і покласти в миску. Зверху на м'ясо налити соєвий соус, перемішати, миску затягнути плівкою і залишити маринуватися на 25-35 хвилин.
    4. Тим часом потрібно очистити і вимити часник, натерти його на дрібній тертці або пропустити через чеснокодавку.
    5. Кожну відбивну натерти подрібненим часником з усіх боків.
    6. Підготувати фольгу, кожну відбивну обернути подвійним шаром фольги, так щоб при запіканні не витікав сік. Духовку включити і розігріти до температури 230 градусів. Викласти відбивні на деко і відправити в духовку на 40-45 хвилин. Через півгодини запікання відбивні у фользі перевернути на іншу сторону. Поки запікаються відбивні, вимити і просушити зелень, потім дрібно нашаткувати її.
    7. Дістати деко з готовими відбивними з духовки, розгорнути фольгу, викласти відбивні на блюдо, посипати подрібненою зеленню і подавати до столу з будь-яким гарніром на ваш смак.

  2. Приготуйте ще одне смачна страва - свинячі медальйони з яблуком і картоплею фрі у фользі.

  3. Приємного вам апетиту!

Філе індички запечене з яблуками
Макарони з консервованою кукурудзою і адигейським сиром