На головну |
Жоден обід або святковий стіл не обходиться без м'ясної страви. А як вам м'ясне блюдо - відбивна з яловичини? Це популярне блюдо з кожним роком вдосконалюється, багато відомих шеф-кухаря вносять в рецепт свою смакову нотку, і давно відоме блюдо знаходить інший смак. Сьогодні пропоную вам приготувати відбивні з яловичини в горіховій паніровці.
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 ч. 20 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 340 ккал
Щоб приготувати яловичі відбивні з горіхами в духовці, вам знадобиться:
Як приготувати яловичі відбивні з горіхами.
1. Яловичу вирізку або спинну частину розріжте на скибочки товщиною не більше 2 см, ретельно відбийте молоточком з двох сторін.
2. Відбиті скибочки натріть спеціями та сіллю, складіть в емальовану каструлю або миску і поставте маринуватися на годину.
3. Яйця збийте разом з сіллю, додайте 1 ч. Ложку гірчиці і гарненько перемішайте.
4. Волоські горіхи переберіть від шкаралупи і перетинок, подрібніть до середньої крихти за допомогою блендера або порубаєте ножем дрібно.
5. Петрушку обполосніть під струменем холодної води, промокніть серветкою кухонної від води і подрібніть дрібно ножем.
6. У тарілку пересипте сухарі панірувальні, додайте подрібнені горіхи, паприку мелену, петрушку рубану і сіль, добре перемішайте паніровці.
7. Замариноване яловиче м'ясо занурте у збите яйце, потім в готову горіхову паніровці.
8. Підготуйте лист - вистелити пергаментний папір на всю площу дека, змастіть силіконовою пензлем рослинним маслом.
9. Викладіть заплановані яловичі відбивні на деко і поставте готуватися в розігрітий духову шафу на 35-40 хвилин при температурі 220 градусів.
Останній етап - сервіровка страви. Готові відбивні викладіть на блюдо, прикрасьте нарізкою свіжих овочів і свіжою зеленню. До такої страви обов'язково потрібно подати соус, наприклад, соус з ананаса і журавлини або для любителів пікантного смаку пряний томатний соус з гострим перцем.