На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні з яловичини з горіхами

17 грудня 2014


Жоден обід або святковий стіл не обходиться без м'ясної страви. А як вам м'ясне блюдо - відбивна з яловичини? Це популярне блюдо з кожним роком вдосконалюється, багато відомих шеф-кухаря вносять в рецепт свою смакову нотку, і давно відоме блюдо знаходить інший смак. Сьогодні пропоную вам приготувати відбивні з яловичини в горіховій паніровці.

Кількість порцій: 8
Час приготування:  1 ч. 20 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 340 ккал


Щоб приготувати яловичі відбивні з горіхами в духовці, вам знадобиться:

  • яловичина м'якоть - 0,8 кг
  • яйце - 3 шт.
  • горіхи волоські очищені - 100 г
  • гірчиця - 1 ч.л.
  • сухарі панірувальні - 100 г
  • паприка мелена - 1 ч.л.
  • горіх мускатний мелений - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • петрушка - 2 гілочки
  • сіль - 0,5 ч.л.

Як приготувати яловичі відбивні з горіхами.

  1. 1. Яловичу вирізку або спинну частину розріжте на скибочки товщиною не більше 2 см, ретельно відбийте молоточком з двох сторін.
    2. Відбиті скибочки натріть спеціями та сіллю, складіть в емальовану каструлю або миску і поставте маринуватися на годину.
    3. Яйця збийте разом з сіллю, додайте 1 ч. Ложку гірчиці і гарненько перемішайте.
    4. Волоські горіхи переберіть від шкаралупи і перетинок, подрібніть до середньої крихти за допомогою блендера або порубаєте ножем дрібно.
    5. Петрушку обполосніть під струменем холодної води, промокніть серветкою кухонної від води і подрібніть дрібно ножем.
    6. У тарілку пересипте сухарі панірувальні, додайте подрібнені горіхи, паприку мелену, петрушку рубану і сіль, добре перемішайте паніровці.
    7. Замариноване яловиче м'ясо занурте у збите яйце, потім в готову горіхову паніровці.
    8. Підготуйте лист - вистелити пергаментний папір на всю площу дека, змастіть силіконовою пензлем рослинним маслом.
    9. Викладіть заплановані яловичі відбивні на деко і поставте готуватися в розігрітий духову шафу на 35-40 хвилин при температурі 220 градусів.

  2. Останній етап - сервіровка страви. Готові відбивні викладіть на блюдо, прикрасьте нарізкою свіжих овочів і свіжою зеленню. До такої страви обов'язково потрібно подати соус, наприклад, соус з ананаса і журавлини або для любителів пікантного смаку пряний томатний соус з гострим перцем.

Макарони з баклажанами і помідорами
Салат Фантазія
© 2015-2022  mycooking.pp.ua