На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні з яловичини з ананасами

17 грудня 2014


Такі відбивні я готувала вже не раз і можу сказати, що страва готується нескладно, але виходить просто чудове. Ананаси відмінно поєднуються з м'ясом, м'ясо виходить дуже соковите і з м'яким пікантним солодкуватим смаком.
Якщо ви хочете приготувати нескладне, але дуже смачна страва, тоді цей рецепт - оптимальний варіант. Навіть після важкого робочого дня приготувати таке смачне і нескладне блюдо не складе вам особливих зусиль, при цьому ви смачно нагодуйте свою сім'ю.
А також рекомендую вам спробувати блюдо вихідного дня - рецепт свинини стир-фрай, Це соковита ароматна свинина з овочами.

Кількість порцій: 5
Час приготування:  1 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 320 ккал


Щоб приготувати відбивні з яловичини з ананасами, вам знадобиться:

  • м'якоть яловичини - 500 г
  • ананаси, консервовані кільцями - 1 банка
  • яйця курячі - 2 шт.
  • сир твердий - 120 г
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • трави пряні - за смаком

Як приготувати відбивні з яловичини з ананасами.

  1. 1. М'якоть вимити, обтерти серветкою від вологи і нарізати на шматочки. Кожен шматочок відбити гарненько кулінарним молотком, потім натерти відбивні сіллю, перцем і травами.
    2. Потім підготувати кляр для відбивних. У миску розбити яйця і збити ручним віночком.
    3. На плиту поставити сковороду і влити невелику кількість рослинної олії, розігріти гарненько.
    4. Обмакнуть відбивні в збиті яйця і викласти в розігріте масло. Смажити з двох боків до золотистої скоринки.
    5. Включити духовку і розігріти до температури 230 градусів. Деко застелити папером для випічки і розкласти на ній обсмажені відбивні.
    6. На кожну відбивну покласти колечко консервованого ананаса. Потім натерти на дрібній тертці сир і посипати ним відбивні поверх ананасів.
    7. Поставити деко з відбивними в духовку і запікати до утворення скоринки з сиру.
    8. Деко з готовими відбивними дістати з духовки, розкласти їх по тарілках і подати до столу.

  2. Гарнір подавати на ваш смак, можна подати з картоплею, рисом або просто з овочами.

  3. Приємного вам апетиту!

Новорічний салат Свічки
Макарони по-флотськи з курячим серцем
© 2015-2022  mycooking.pp.ua