На головну |
Якщо хочете здивувати сім'ю або гостей, приготуйте незвичайне м'ясну страву з овочами і грибами. Незвичайне воно через технології приготування і зовнішнього вигляду. Це м'ясні кошики або гнізда, фаршировані овочами і грибами, які заливаються майонезом і запікаються в духовці. Ця страва цікаво і легко готувати. Також дуже цікаве святкове блюдо - артишок, фарширований м'ясомпід сиром. З незвичайних і смачних страв рекомендую спробувати курячі ЕНЧІЛАДАС- Мексиканські коржі з курячою начинкою, соусом і спеціями. Дуже смачний м'ясний рулет з пармезаном і грибамитеж робиться просто. Для відбивних Гнізда краще брати легкі в приготуванні гриби, типу печериць.
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 ч. 35 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 225 ккал
Щоб приготувати відбивні з фаршу Грибні гнізда, вам знадобиться:
Як приготувати відбивні з фаршу Грибні гнізда.
1. У фарш додати сіль, перець і близько ложки води. Добре перемішати і відбити об стіл або миску, кидаючи його з деякою силою, щоб фарш як слід стримався, та й не розвалився в духовці. Такий же метод використовують і при підготовці фаршу до приготування кебаба на шампурі. Розділити фарш на 8 рівних частин.
2. Цибулю і моркву очистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Печериці помити і нарізати на невеликі шматочки.
3. Овочі обсмажити разом на рослинному маслі, додати шампіньйони і протушкувати 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем.
4. Деко застелити пергаментом. Викласти кульки з фаршу на деякій відстані один від одного. Руками надати кульці вид гнізда або кошики, зробивши поглиблення пальцями. Потім вирівняти краю ложкою.
5. Викласти ложкою в кожне гніздо начинку з овочів і грибів. Змастити зверху майонезом і присипати тертим сиром. Сир брати твердих сортів і натирати на дрібній тертці. Поставити деко в розігріту до 220 ° С духовку на 45 хвилин. Замість грибної начинки можна покласти в гнізда по перепелиному яйцю.
Смачного!