На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Відбивні з фаршу Грибні гнізда

6 листопада 2014


Якщо хочете здивувати сім'ю або гостей, приготуйте незвичайне м'ясну страву з овочами і грибами. Незвичайне воно через технології приготування і зовнішнього вигляду. Це м'ясні кошики або гнізда, фаршировані овочами і грибами, які заливаються майонезом і запікаються в духовці. Ця страва цікаво і легко готувати. Також дуже цікаве святкове блюдо - артишок, фарширований м'ясомпід сиром. З незвичайних і смачних страв рекомендую спробувати курячі ЕНЧІЛАДАС- Мексиканські коржі з курячою начинкою, соусом і спеціями. Дуже смачний м'ясний рулет з пармезаном і грибамитеж робиться просто. Для відбивних Гнізда краще брати легкі в приготуванні гриби, типу печериць.

Кількість порцій: 10
Час приготування:  1 ч. 35 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 225 ккал


Щоб приготувати відбивні з фаршу Грибні гнізда, вам знадобиться:

  • фарш свинячий - 500 г
  • печериці - 100 г
  • морква - 1 шт.
  • цибуля - 0,5 шт.
  • сир твердий - 70 г
  • майонез - 50 г
  • масло рослинне - 2 ст.л.
  • сіль, перець чорний мелений - за смаком
  • вода - 30 мл

Як приготувати відбивні з фаршу Грибні гнізда.

  1. 1. У фарш додати сіль, перець і близько ложки води. Добре перемішати і відбити об стіл або миску, кидаючи його з деякою силою, щоб фарш як слід стримався, та й не розвалився в духовці. Такий же метод використовують і при підготовці фаршу до приготування кебаба на шампурі. Розділити фарш на 8 рівних частин.
    2. Цибулю і моркву очистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Печериці помити і нарізати на невеликі шматочки.
    3. Овочі обсмажити разом на рослинному маслі, додати шампіньйони і протушкувати 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем.
    4. Деко застелити пергаментом. Викласти кульки з фаршу на деякій відстані один від одного. Руками надати кульці вид гнізда або кошики, зробивши поглиблення пальцями. Потім вирівняти краю ложкою.
    5. Викласти ложкою в кожне гніздо начинку з овочів і грибів. Змастити зверху майонезом і присипати тертим сиром. Сир брати твердих сортів і натирати на дрібній тертці. Поставити деко в розігріту до 220 ° С духовку на 45 хвилин. Замість грибної начинки можна покласти в гнізда по перепелиному яйцю.

  2. Смачного!

Баранина-гриль
Гарбузовий пиріг Ніжний
© 2015-2022  mycooking.pp.ua