салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Морський язик з пікантним пряним маслом

28 травня 2015


Для цього рецепта цілком підійдуть філе тілапії, сьомги, форелі, судака, камбали, червоного або смугастого окуня. Навіть минтай згодиться. Рибу взагалі можна приготувати дуже швидко, смачно. і різноманітно. Посмажити (з паніруванням і без), запекти, згасити, відварити з найрізноманітнішими спеціями і травами. Та ще й панірування теж варіативна. Борошно - кукурудзяна або пшенична, манка, кокосова стружка, навіть мелені кукурудзяні пластівці.
Риба запечена в духовці по-тайськи - Смачний рецепт швидкого вечері. Нототенія по-Кишинівська робиться трохи довше. Спочатку рибку обсмажують, потім тушкують в смачній підливі. Риба тілапія з кукурудзяною скоринкоютеж готується дуже швидко. Там вся родзинка в паніровці. Кукурудзяне борошно (корисна дуже) і зелень з лимонною цедрою. Хрустка вкуснота!

Кількість порцій: 3
Час приготування:  25 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 274 ккал


Щоб приготувати морський язик з пікантним пряним маслом, вам знадобиться:

  • масло вершкове - 50 г
  • приправа часникова - 0,5 ч. л.
  • материнка, чебрецем або базилік (можна суміш) - 0,5 ч. л.
  • насіння гірчиці меленої - 0,5 ч. л.
  • філе морського язика - 0,5 кг
  • сіль - 0,5 ч. л.
  • перець чорний - 0,5 ч. л.

Як приготувати морський язик з пікантним пряним маслом.

  1. 1. Розігрійте духовку до 200 ° С.
    2. Масло змішайте з часниковою приправою, травами (можна взяти одну з них або змішати за смаком) і насінням гірчиці.
    3. Деко накрийте фольгою. Розморожене філе риби натріть сіллю і перцем. Покладіть філе на деко, зверху намажте суміш вершкового масла зі спеціями.
    4. Запікайте рибу 10 хв. Готовність перевірте вилкою. Гарніром до риби може бути рис, гречка, макарони і, звичайно, овочі.

  2. Смачного!

Шведські фрикадельки по-швидкому
Фруктовий салат з ваніліном