салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Молозиво з коров'ячого молока

10 серпня 2015


Сьогодні я готую незвичайне блюдо - молозиво на основі коров'ячого молока. Така їжа вважається у східних народів делікатесом. А для нас коров'яче молозиво рідкісна, але звичайна їжа. Властивості такого молозива - унікальні. Воно замінює собою антибіотики і імуноглобулін. І особливо корисно для дітей. Його рекомендують вживати як підтримуючий складу при безлічі захворювань. А мені його запропонувала моя добра знайома з села, у якої отелилася корова. От сьогодні вся моя сім'я і подруги спробують молозиво.

Кількість порцій: 10
Час приготування:  30 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 275 ккал


Щоб приготувати молозиво з коров'ячого молока, вам знадобиться:

  • Молоко - 1,5 л
  • Цукор - 1 склянка
  • Яйця - 5 шт.
  • Ізюм - 1 пакетик
  • Кориця - щіпка
  • Ванільний цукор - 1 пакетик
  • Присипка - за бажанням

Як приготувати молозиво з коров'ячого молока.

  1. Модель обладнання: Духовка Tefal
    Режим і параметри: 20 хвилин при t 180 градусів

  2. 1. Розтерти яйця з цукром.
    2. З'єднати з молоком, додати родзинки, ванільний цукор, корицю і добре перемішати.

  3. 3. Вилити на деко і поставити в духовку.
    4. Випікати 20 хвилин.

  4. 5. Викласти молозиво на блюдо, за бажанням можна прикрасити.

  5. Смачного!

Каша рисова Лимонна з родзинками на молоці
Вівсяна каша швидкого приготування з ягодами