На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Медовий торт до чаю

20 листопада 2012


Бувають такі моменти в житті, коли і свята ніякого не намічається найближчим часом, і гостей начебто не чекаєш, а просто хочеться приготувати щось нескладне, але дуже смачне до чашечки чаю. У таких випадках немає необхідності перегортати сторінки кулінарних книг, можна просто скористатися нашим рецептом і приготувати простий, але дуже смачний медовий торт.

Щоб приготувати медовий торт до чаю, вам знадобиться:

для тесту:
масло вершкове - 100 г
цукор - 1 ст.
яйця - 2 шт.
борошно - 3 ст.
мед - 1 ст. л.
сода - 1 ч. л.
для крему:
сметана - 600 г
цукор - 1 ст.

Як приготувати медовий торт до чаю:

1. Вершкове масло розтопити, додати цукор, перемішати і дати закипіти.
2. У киплячу олію додати соду, мед і яйця.
3. В отриману масу всипати борошно, перемішати і замісити тісто на повільному вогні. Проварити 1-2 хвилини.
4. Гарненько вимісити тісто, розділити його на 10 рівних частин і розкачати коржі.
5. Випікати коржі в духовці протягом 4-5 хвилин кожен.
6. Для крему сметану добре збити з цукром.
7. Змащуючи коржі кремом, сформувати тортик.
Готовий торт обмазати залишками крему зверху і з боків, поставити в холодильник, щоб коржі добре просочилися кремом. У процесі приготування крему можна замінити цукор цукровою пудрою, тоді крем буде ще ніжніше. Для прикраси медовика прекрасно підійде вафельна крихта, подрібнені горішки або тертий шоколад.

Приємного чаювання!

Сторінка 2 з 2 2
Сторінка 2 з 2 2
Сібас з овочами в духовці
Хліб з насінням в мультиварці
© 2015-2022  mycooking.pp.ua