На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Малиновий сік

5 червня 2012


Що може бути краще в холодну зимову пору, ніж вкуснейший малиновий сік з його неперевершеним ароматом! Чудове нагадування про літо для дітей і дорослих!

Щоб приготувати малиновий сік, знадобляться такі інгредієнти:
- Малина - 1 кг
- Вода - 150-200 г

Малиновий сік на зиму готують наступним чином:
1. Обережно промийте ягоди і розімніть їх дерев'яним товкачем.
2. Підігрійте в емальованій каструлі воду до 60 ° С водою, викладіть в неї малину і підігрійте ягоди до 60 ° С при постійному помішуванні.
3. Зніміть каструлю з вогню, накрийте її кришкою і через 15 хв. злийте сік.
4. Сік профільтруйте, доведіть до кипіння і відразу ж розлийте по пляшках або банкам.
5. Потім їх можна або закупорена, або пастеризувати при 85 ° С: для півлітрових банок або пляшок час складає 15 хв., Для літрових - 20 хв., Для трилітрових - 30 хв.

Смачного!

Малина з цукром
Абрикосове варення: 3 рецепта
© 2015-2022  mycooking.pp.ua