На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Макарони смажені з яйцем

28 грудня 2014


Макарони смажені з яйцем - відмінний варіант для тих випадків, коли потрібно швидко приготувати смачний, і при цьому обов'язково ситний обід. Погодьтеся, що на те, щоб відварити макаронні вироби багато часу не потрібно. Ну і плюс ще кілька хвилинок на обсмажування ... А ще цей рецепт згодиться в тих випадках, коли в холодильнику чекають своєї долі готові макарони, що залишилися від попередньої трапези. І не треба буде не придумувати щось складне, не викидати продукт! Просто обсмажуємо макарошки з яйцями і отримуємо прекрасне блюдо, яке, думаю, припаде до смаку всім домочадцям.

Кількість порцій: 2
Час приготування:  25 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 355 ккал


Щоб приготувати макарони смажені з яйцем, вам знадобиться:

  • макарони - 100 г
  • яйця - 2 шт.
  • масло вершкове - 1-2 ст. л.
  • перець чорний мелений - за смаком
  • сіль за смаком
  • зелень свіжа для прикраси

Як приготувати макарони смажені з яйцем.

  1. 1. У каструлю з киплячою водою додати невелику кількість солі і всипати макаронні вироби (на свій смак). Відварити макарони до готовності, потім відкинути на друшляк, промити холодною водою (якщо є необхідність) і залишити на деякий час, щоб стекла вся рідина.
    2. Перекласти макарони в сковорідку з розтопленим гарячим вершковим маслом, обсмажити протягом 2-3 хвилинок (можна трохи довше). Щоб макарони не пригоріли, не забуваємо під час обсмажування періодично їх помішувати.
    3. У сковороду з обсмаженими макаронами вбити 2 яйця, швидко перемішати отриману масу і продовжити готувати страву ще хвилин 5 (на середньому вогні). Макарони з яйцями поперчити, спробувати, якщо потрібно, додати ще трохи солі.
    4. Готову страву прикрасити рубаною свіжою зеленню (петрушкою, кропом, зеленою цибулькою і т. Д.) І відразу ж подати на стіл. Їжте із задоволенням!

  2. Якщо ви хочете зробити страву більш ситним, ви можете внести в список інгредієнтів, необхідних для його приготування, твердий сир. У такому випадку шматочок сиру (кількість - за вашим бажанням) потрібно заздалегідь натерти на середній терочке, а потім, коли в макарони вже будуть додані яйця, всипати даний продукт в сковороду, перемішати все і готувати всі разом пару хвилин (щоб сир встиг розплавитися) . Крім цього, в таке блюдо можна додати подрібнений чесночек (пропустити через прес, перекласти в макарони, перемішати все і дати хвилинку настоятися під кришкою).

  3. До макаронів смаженим з яйцем можна подати аджику варену краснодарську, салат «Асорті» з огірків і помідорів на зиму або вітамінний овочевий салат.

  4. Готуйте із задоволенням! Смачного!

Стейк з лосося в духовці у фользі
Домашній томатний соус Новорічний
© 2015-2022  mycooking.pp.ua