На головну |
Думаю, що більшість погодиться з твердженням, що макарони - продукт універсальний. Вони чудово поєднуються з птицею, рибою, м'ясом, морепродуктами, овочами, грибами і різними соусами. Також макарони використовуються для приготування запіканок і супів, з них роблять рагу і, що найцікавіше, навіть десерти.
Мені, наприклад, дуже подобаються макарони з куркою і ароматним вершковим соусом, Але сьогодні я вирішила розповісти вам рецепт ще одного не менше смачного і цікавого страви з макаронів.
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 475 ккал
Щоб приготувати макарони в вершково-часниковому соусі, вам знадобиться:
Як приготувати макарони в вершково-часниковому соусі.
1. Отже, вибираємо найулюбленіший сорт макаронів і відварюємо їх в злегка підсоленій киплячій воді до готовності, при цьому дотримуючись вказівок на упаковці. Далі готові макарони відкидаємо на друшляк і залишаємо, щоб стекла рідина.
2. Помідори, м'ясисті, бланшируємо і очищаємо від шкірки. Нарізаємо на дрібні кубики і підігріваємо, що не зажарівая, на добре розігрітій сковороді, потім додаємо пропущений через прес часник і насолоджуємося ароматом.
3. Викладаємо в сковорідку варені макарони, перемішуємо і додаємо вершки, сметану або майонез, сіль і перець за смаком. Тушкуємо все разом не більше 2-3 хвилин. Вимикаємо вогонь і посипаємо базиліком або будь-який інший зеленню за смаком, а також тертим сиром. На цьому процес приготування закінчено, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Блюдо буде смачним навіть в холодному вигляді.
Смачного!