На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Макарони в вершково-часниковому соусі

17 лютого 2015


Думаю, що більшість погодиться з твердженням, що макарони - продукт універсальний. Вони чудово поєднуються з птицею, рибою, м'ясом, морепродуктами, овочами, грибами і різними соусами. Також макарони використовуються для приготування запіканок і супів, з них роблять рагу і, що найцікавіше, навіть десерти.
Мені, наприклад, дуже подобаються макарони з куркою і ароматним вершковим соусом, Але сьогодні я вирішила розповісти вам рецепт ще одного не менше смачного і цікавого страви з макаронів.

Кількість порцій: 3
Час приготування:  30 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 475 ккал


Щоб приготувати макарони в вершково-часниковому соусі, вам знадобиться:

  • базилік - за смаком
  • помідори - 3-4 шт.
  • макарони - 250 г
  • вода - 2,5-3 л (для варіння)
  • часник - 3-4 зубчики
  • вершки - 5 ст.л. (можна замінити сметаною або майонезом)
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • сир твердий - 50-100 г

Як приготувати макарони в вершково-часниковому соусі.

  1. 1. Отже, вибираємо найулюбленіший сорт макаронів і відварюємо їх в злегка підсоленій киплячій воді до готовності, при цьому дотримуючись вказівок на упаковці. Далі готові макарони відкидаємо на друшляк і залишаємо, щоб стекла рідина.
    2. Помідори, м'ясисті, бланшируємо і очищаємо від шкірки. Нарізаємо на дрібні кубики і підігріваємо, що не зажарівая, на добре розігрітій сковороді, потім додаємо пропущений через прес часник і насолоджуємося ароматом.
    3. Викладаємо в сковорідку варені макарони, перемішуємо і додаємо вершки, сметану або майонез, сіль і перець за смаком. Тушкуємо все разом не більше 2-3 хвилин. Вимикаємо вогонь і посипаємо базиліком або будь-який інший зеленню за смаком, а також тертим сиром. На цьому процес приготування закінчено, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Блюдо буде смачним навіть в холодному вигляді.

  2. Смачного!

Куряча печінка з грибами і сметаною
Простий бісквітний рулет з масляним кремом
© 2015-2022  mycooking.pp.ua