На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Макарони в горщику з беконом в мікрохвильовці

17 грудня 2014


Ось скільки разів вже переконувалася в тому, що хоч відносяться багато не дуже-то позитивно до наявності мікрохвильовки в будинку, а все-таки потрібна це річ! Адже ніхто не закликає до того, щоб користуватися нею щодня по кілька разів! А ось для тих випадків, коли часу зовсім мало і потрібно швиденько нагодувати своїх рідненьких - це саме те, що потрібно! І підігріє мікроволновочка їжу без праці, і розморозить продукт, якщо потрібно, і приготує відмінний обід за лічені секунди! Прикладів всьому сказаному можна знайти дуже багато. Наприклад, прекрасні макарони в горщику з беконом в мікрохвильовці! Швидко, смачно і ситно! Супер рецепт, повірте!

Кількість порцій: 2
Час приготування:  25 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 715 ккал


Щоб приготувати макарони в горщику з беконом в мікрохвильовці, вам знадобиться:

  • макарони - 200 г
  • вода - 400 г
  • шинка - 200 г
  • сир твердий - 50 г
  • олія соняшникова - 1 ч. л.
  • спеції та приправи - 2 щіпки
  • сіль за смаком

Як приготувати макарони в горщику з беконом в мікрохвильовці.

  1. 1. Відразу хочу сказати, що з тієї кількості продуктів, які вказані вище, виходить 2 порції страви, відповідно, для приготування макаронів нам знадобиться 2 горщика.
    2. Сухі макарони розкласти в горщики, залити гарячою водою. У кожен горщик додати по щіпці спецій, по 0,25 ч. Л. соняшникової олії (можна оливкової) і по 0,25 ч. л. солі. Перемішати всі інгредієнти.
    3. Накрити горщики кришками, поставити в мікрохвильову піч. Готувати макарони протягом 10 хвилин при потужності печі 500 Вт
    4. Шинку нарізати невеликими шматочками (кубиками, скибочками, соломкою). Твердий сир натерти на дрібній тертці.
    5. Через 10 хвилин витягти макарони з мікрохвильовки, злити з горщиків залишки води. Додати в кожну порцію шинку і тертий сир.
    6. Знову поставити горщики в мікрохвильову піч. Готувати макарони ще кілька хвилин, після чого відразу ж подати на стіл. Їжте із задоволенням!

  2. Можливо, ви здивуєтеся тому, що в назві рецепта згадується бекон, а в інгредієнтах я написала шинка. Насправді пояснюється це досить просто: на момент приготування у мене не було того продукту, який рекомендував автор страви, тому я просто замінила його найбільш відповідним, що знайшлося в холодильнику. Думаю, страву порадує вас в будь-якому випадку. З урахуванням того, що рецепт таких макаронів ставиться до тих, які радують легкістю і швидкістю приготування страви, як доповнення необхідно, я думаю, запропонувати щось таке, що завжди знайдеться під рукою. Наприклад, чудово підійде для такого випадку лечо з червоним болгарським перцем і зеленню або ж овочі мариновані. А любителям гостренького пораджу аджику варену з хріном.

  3. Смачного вам і вашим рідним!

Відбивні зі свинини в духовці з сиром
Салат Оселедець під шубою з сиром
© 2015-2022  mycooking.pp.ua