На головну |
Індичка - це завжди ніжне і пікантне м'ясо, з якого виходять прекрасні відбивні і котлети, пироги і запіканки. Саме сьогодні ми приготуємо з вами запіканку з макаронів з індичкою. Дане блюдо крім індичого м'яса підкуповує також і іншим не менш цікавим набором продуктів: соєвим молоком, курячим бульйоном, сиром пармезан. На мій погляд, такий широкий асортимент продуктів здатний створити зі звичайними макаронами справжнє кулінарне диво. А як думаєте ви? Приготуйте це блюдо і поділіться своїми враженнями.
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 645 ккал
Щоб приготувати макарони в духовці з індичкою, вам знадобиться:
Як приготувати макарони в духовці з індичкою.
1. Гриби чистимо й нарізаємо четвертинками. Індиче м'ясо промиваємо під водою, розрізаємо на кілька частин для зручності і нарізаємо невеликими кубиками.
2. У розігріту каструлю додаємо вершкове масло, даємо йому розтопитися, насипаємо борошно, все перемішуємо, даємо суміші з борошна і розтопленого масла взятися бульбашками.
3. Далі додаємо невеликими порціями курячий бульйон, помішує його, даємо соусу загуснути.
4. Потім наливаємо соєве молоко, додаємо натертий пармезан, приправляємо соус спеціями, перчимо і солимо його за смаком.
5. Нарізану кубиками індичку викладаємо в соус і продовжуємо варити соус з індичкою на повільному вогні.
6. Тим часом відварюємо макарони в киплячій підсоленій воді. Зазвичай це займає не більше 10 хвилин, але краще подивитися час приготування саме ваших макаронів на упаковці.
7. Готові макарони відкидаємо на друшляк, а потім перемішуємо з індичкою і соусом.
8. Викладаємо блюдо у жароміцних форму для запікання.
9. Блюдо запікаємо в духовці при температурі 220 градусів до розплавлення сиру.
Для тих гурманів, які обожнюють готувати макарони з ніжним м'ясом індички, ми також пропонуємо макарони з індичкою з сушеними білими грибами, а також запіканку з макаронів в мультиварці.
Бажаємо вам приємного апетиту і найніжніших макаронів!