На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Макарони з смаженою ковбасою

19 грудня 2014


Ми з вами давно вже засвоїли прописну істину, що макарони - традиційне італійське блюдо, хоча й існує версія, що і стародавнім єгиптянам, і древнім грекам не чужа була ця смачна і проста їжа. Доказом тому, до речі, служать древні поховання, в яких поряд з покійними були виявлені макарони.
У наш час наіпболее популярні гарніри з макаронних виробів. Макарони добре поєднуються з різного роду соусами: томатними, грибними, м'ясними і овочевими. До них підходять практично будь-які морепродукти, а також бекон і горіхи, що вже говорити про тертому сирі - без нього макарони взагалі складно собі уявити. З макаронами роблять супи, запіканки і теплі салати. Простіше простого приготувати макарони по-флотськи з вареною куркою, А я хочу запропонувати рецепт не менш легкого і не менш смачної страви.

Кількість порцій: 5
Час приготування:  30 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 510 ккал


Щоб приготувати макарони з смаженою ковбасою, вам знадобиться:

  • макарони - 300 г
  • вода для варіння - 2-3 л
  • ковбаса копчена - 200 г
  • сир - 200 г
  • сіль за смаком
  • масло рослинне - для смаження

Як приготувати макарони з смаженою ковбасою.

  1. 1. Перш за все, ставимо каструлю з водою на вогонь і доводимо до кипіння. Після того як вода закипить, присаливаем і всипаємо макарони. Слідуючи інструкції на упаковці, варимо до готовності. Потім відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода.
    2. А поки закипає вода і варяться макарони, є час зайнятися іншими інгредієнтами. Ковбасу нарізаємо смужками і на розігрітій сковорідці з олією обсмажуємо близько 4-5 хвилин з усіх боків.
    3. Готові макарони додаємо в сковорідку до ковбаси і перемішуємо.
    4. Натираємо на крупній тертці сир і додаємо до макаронів і ковбасі. Всі разом перемішуємо.
    5. Приготування закінчено, розкладаємо готову страву по тарілках і подаємо до столу.

  2. Смачного!

Салат з консервованим тунцем без майонезу: 2 рецепта
Відбивні зі свинини в борошні
© 2015-2022  mycooking.pp.ua