На головну |
Італійці макаронні вироби називають не інакше як «паста». Самі макарони відрізняються між собою не тільки формою («вушка», «бантики», «черепашки» ...), але і інгредієнтами тіста, з якого вони і приготовлені. Борошно із зібраної на Півдні Італії пшениці надає тісту м'якість, а макарони, які виготовлені з цієї муки, варяться надзвичайно швидко, буквально 5-6 хвилин. Зібрана на Півночі Італії пшениця додасть тесту, навпаки, пружність і твердість. Отже, і макарони з таких сортів пшениці варяться довше - близько 17 хвилин. Досить часто для тих чи інших макаронних виробів вид тесту формується з оптимального поєднання борошна з північної та південної пшениці. Тому й необхідно суворо дотримуватися час для варіння макаронів, вказане виробником. Як правило, прочитати його можна на пачці або коробці придбаних макаронів. І вже якщо ви недодержіте або перетримаєте, що ще гірше, макарони на вогні, не буде меж вашого розчарування. У моїй родині люблять макарони Феттучіні з білими грибами, Але я знайшла ще більш простий, але не менш цікавий рецепт приготування італійських макаронів.
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 515 ккал
Щоб приготувати макарони по-італійськи з фаршем, вам знадобиться:
Як приготувати макарони по-італійськи з фаршем.
1. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо та нарізаємо півкільцями. На розігрітій з рослинною олією сковорідці обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо м'ясний фарш і за смаком солимо і перчимо. Фарш слід добре розбити за допомогою лопатки, щоб він не взявся грудками. Продовжуємо тушкувати до напівготовності.
2. Томати промиваємо, обсушуємо і нарізаємо кубиками. Додаємо в сковорідку до фаршу і цибулі. Тушкуємо ще 5-6 хвилин і після цього додаємо мелену паприку. Вливаємо вершки і натертий сир. Тушкуємо ще 3-4 хвилини і знімаємо з вогню.
3. Макарони, згідно інструкції на упаковці, відварюємо до готовності і відкидаємо на друшляк. На деякий час залишаємо, щоб стекла вода. Далі повертаємо макарони в каструлю і з'єднуємо з приготованим фаршем або, навпаки, викладаємо макарони до фаршу на сковороду. Перемішуємо.
4. Готову страву розкладаємо по порційних тарілках і подаємо до столу.
Смачного!