На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Макарони по-флотськи з рибою

4 листопада 2014


Існує не так вже багато дійсно геніальних страв, в яких би поєднувалася і простота в приготуванні, і відмінний смак і, що важливо, доступність продуктів. Крім того, макарони по-флотськи стійкі до неправильного приготуванню і це, до речі, сильно впливає на популярність цієї страви, адже деякі страви по незнанню досить легко зіпсувати. А макарони по-флотськи за цим параметром мають десять балів з десяти можливих. Важко уявити, що можна зробити не так, як приготувати неправильно макарони по-флотськи. Ця страва - одне з найкращих для новачків, які нічого не тямлять в кулінарії.
Пошукавши в інтернеті можна знайти досить багато варіантів приготування макаронів по-флотськи: хтось додає морква, хтось - томатну пасту і улюблені спеції. Насправді ж класичний варіант приготування макаронів по-флотськи геніально простий, і готують їх всього з 5 інгредієнтів: макарони, м'ясний фарш, цибулю, масло і вода.
Сьогодні я хочу поділитися з вами не зовсім звичним варіантом цієї страви - макарони по-флотськи з рибою. Також рекомендую спробувати макарони по флотськи.

Кількість порцій: 3
Час приготування:  30 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 445 ккал


Щоб приготувати макарони по-флотськи з рибою, вам знадобиться:

  • макарони - 300 г
  • тунець, консервований в олії - 1 банка
  • цибуля - 1 шт.
  • олія соняшникова - для смаження
  • сіль за смаком
  • вода

Як приготувати макарони по-флотськи з рибою.

  1. 1. Макарони, дотримуючись рекомендації на упаковці, в підсоленій воді відварюємо до готовності. Після цього відкидаємо на друшляк, щоб стекла рідина.
    2. Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо і дрібно нарізаємо. Далі на розігрітій сковорідці з соняшниковою олією обсмажуємо до м'якості. Додаємо до цибулі консервовану рибу і близько 2-3 хвилин всі разом прожарюємо.
    3. Як тільки зажарка буде готова, змішуємо з макаронами в зручній ємності. Розподіляємо по порційних тарілках і подаємо до столу. Відповідним доповненням стане салат зі свіжих овочів або просто свіжі овочі.

  2. Смачного!

Осінній суп-пюре з овочів
Курячий рулет з апельсинами
© 2015-2022  mycooking.pp.ua