На головну |
Останнім часом я всерйоз зацікавилася курячими сердечками. У них дуже багато плюсів: вони недорогі, невеликі за розміром, що відкриває перед нами великі можливості використовувати їх в широкому асортименті страв, а також вони надзвичайно ніжні на смак. Великою популярністю в моїй родині користуються відбивні з курячих сердечок. Так само добре виходить і солянка з курячих сердечок. А на природі ми часто маринуємо їх в соєвому соусі і імбирі, нанизуємо на дерев'яні шпажки і запікаємо на грилі, вкуснотища виходить ще та. Але, звичайно, в будні дні хочеться чогось не менше смачного, але в той же час швидкого в приготуванні. А що може бути краще, ніж макарони по-флотськи з курячими сердечками? Мабуть, складно собі уявити. Ось з цим легким і дуже смачним поєднанням інгредієнтів на одній тарілці ми зараз і познайомимося з вами.
Кількість порцій: 8
Час приготування: 35 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 345 ккал
Щоб приготувати макарони по-флотськи з курячими сердечками, вам потрібно:
Як приготувати макарони по-флотськи з курячими сердечками.
1. Курячі сердечка добре промиваємо під водою, позбавляємося від зайвого жиру, вен і аорт.
2. Підготовлені сердечка перемелюємо на м'ясорубці або кухонному комбайні разом з цибулиною середнього розміру. Готовий фарш з курячих сердечок солимо і перчимо до смаку і обсмажуємо його на сковороді до повної готовності.
3. Макарони відварюємо в киплячій воді. Не забуваємо її попередньо трохи підсолити.
4. Коли макарони будуть готові, відкидаємо їх на друшляк, даємо воді стекти.
5. Перед подачею додаємо в готові макарони будь вершковий сир і фарш з курячих сердечок, все ретельно перемішуємо.
Перед подачею макарони по-флотськи з курячими сердечками посипаємо дрібно нарубаної зеленню. При бажанні також можна залишити курячі сердечка цілими, гарненько промаринували їх в соєвому соусі і меді, обсмаживши їх на сковороді в топленому вершковому маслі з цибулею, порізаною півкільцями.
Приємного вам апетиту і нових кулінарних шедеврів!