На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Макарони по-флотськи з грибами

17 грудня 2014


Макарони по-флотськи користуються широкою популярністю, і це цілком природно: готуються швидко, виходять смачно, м'ясо можна використовувати будь-яке, навіть готовий фарш. Загалом, мрія зайнятої господині! Однак межі досконалості немає, і стало з'являтися все більше рецептів макаронів по-флотськи з різноманітними доповненнями. Ми хочемо запропонувати вам сьогодні рецепт макаронів по-флотськи з грибами. Гриби можна брати будь - як лісові (лисички, боровики та ін.), Так і більш доступні печериці та гливи, які продаються в кожному супермаркеті.
Гриби - це універсальний засіб надати новий смак практично будь-якої страви. Приготуйтесалат «Мімоза» з куркою і грибами, І ви самі в цьому переконаєтеся. М'ясо з картоплею та грибами в горщиках- Це класика російської національної кухні, так само як гороховий суп, але гороховий грибний суп-пюре здасться вам ще смачніше. Тонкий, ненав'язливий присмак грибів додасть додатковий смак навіть такому і без того апетитні страви, як макарони по-флотськи.

Кількість порцій: 4
Час приготування:  1 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 410 ккал


Щоб приготувати макарони по-флотськи з грибами, вам потрібно:

  • макарони-трубочки - 250 г
  • фарш курячий - 150 г
  • гриби будь-які - 150 г
  • перець болгарський - 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • бульйон м'ясний - за смаком
  • масло рослинне - для смаження
  • петрушка рубана - жменя
  • сіль, перець чорний мелений - за смаком

Як готувати макарони по-флотськи з грибами.

  1. 1. Всі овочі вимити, обсушити паперовими серветками і очистити.
    2. Курячий фарш посолити і поперчити за смаком.
    3. Моркву натерти на тертці, солодкий перець нарізати тонкими смужками, цибулю - дрібними кубиками, а гриби дрібно нашаткувати.
    4. На одній сковорідці підрум'янити цибулю, на іншій обсмажити моркву з болгарським перцем, грибами і петрушкою, а на третій підсмажити курячий фарш, розбиваючи грудки лопаткою.
    5. Відварити макарони до напівготовності.
    6. Змішати курячий фарш з тушкованими овочами з грибами, смаженою цибулею, відвареними до напівготовності макаронами і додати трохи м'ясного бульйону, щоб він майже покривав вміст сковороди. Усе гарненько перемішати і прогрівати на невеликому вогні до повного випаровування рідини.

  2. Готові макарони по-флотськи з грибами відразу ж подавати на стіл, найкраще - з салатом зі свіжих овочів.
  3. Смачного!

Салат Фантазія
Курячі відбивні з червоним перцем
© 2015-2022  mycooking.pp.ua