салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Лазанья з кабачків

6 вересня 2014


Готувала дуже смачна страва.
Ситне і швидко готується.

Кількість порцій: 8
Час приготування:  40 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 245 ккал


Щоб приготувати лазанью з кабачків, вам потрібно:

  • кабачок - 1 шт.
  • помідори - 2 шт. (великі)
  • цибуля ріпчаста - 1шт. (великий)
  • сир сирний м'який - 250 г
  • шинка - 200 г
  • сир твердий - 150 г
  • кріп - 1 пучок
  • сіль дрібна - за смаком
  • олія соняшникова - 1 ст.л.

Як приготувати лазанью з кабачків:

  1. 1. У Форму для запікання викласти шар нарізаного тонкими пластинами кабачка. Посолити.

    2. Зверху покласти шар тонко нарізаної шинки.

    3. Цибулю нарізати півкільцями і злегка пасерувати на сковороді з 1 ст.л. соняшникової олії. Потім викласти зверху шаром на шинку.

    4. Потім шар сирного сиру і присипати дрібно рубаним кропом.
    5. Викласти зверху шар помідор, нарізаних тонкими кільцями.
    6. Покласти шар кабачків, посипати тертим твердим сиром, поставити в духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів.

  2. Нарізати і подавати охолодженої.

  3. Смачного!