На головну |
Куряча грудка без шкіри вважається самої дієтичної частиною курки. Вона практично не містить жиру, і це робить її дуже корисною, але, на жаль, не надто смачною - м'ясо курячої грудки сухувато, тому його найкраще готувати з підливою. Але рецепт курячих рулетиків з м'ясним фаршем дозволяє уникнути цього недоліку - вони виходять не тільки ніжними, але і соковитими завдяки додаванню свинячого фаршу і маленьких хитрощів при приготуванні.
Існують і інші 5 способів зробити курячу грудку цікавіше, І з їх допомогою ви зможете годувати свою сім'ю корисними і, в той же час, смачними стравами. Плов, печеня, рагу - ось далеко не повний перелік можливостей смачно приготувати курячу грудку. Ще один смачний і корисний варіант - курячі грудки зі шпинатом. Дуже часто курку використовують для приготування найрізноманітніших салатів, і салат з курячою грудкою і сухариками - Лише один з цих варіантів. Знайомтеся з нашими рецептами, і ви дізнаєтеся, як готувати не тільки смачні, але й корисні страви для своєї родини.
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 ч. 15 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 370 ккал
Щоб приготувати курячі рулетики з м'ясним фаршем, вам потрібно:
Як приготувати курячі рулетики з м'ясним фаршем.
1. Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник, розігрійте олію і обсмажте на ньому цибулю і часник до прозорості. Зніміть з вогню і остудіть.
2. У свинячий фарш додайте остиглі цибулю з часником, по 1 ст. ложці манки і сметани, 1 яйце, паприку і базилік, посоліть і поперчіть за смаком і все ретельно перемішайте.
3. Оберніть куряче філе харчовою плівкою або просто покладіть в поліетиленовий кульок, щоб бризки не розлітаються по всій кухні, і злегка відбийте кухонним молотком.
4. Приготуйте соус: змішайте 2 ст. ложки сметани з гірчицею і томатною пастою або томатним соусом.
5. Відбите куряче філе посоліть і змастіть приготованим соусом, потім викладіть фарш рівномірним шаром і загорніть у формі рулету.
6. Помістіть рулет у форму для запікання, обмажте соусом і влийте гаряче молоко.
7. Поставте форму з рулетом в духовку, заздалегідь розігріту до 180 ° C, і запікайте 90 хвилин.
8. Форму з готовим рулетом дістаньте з духовки і дайте постояти 10-15 хвилин. Після цього наріжте рулет акуратними скибочками, викладіть на блюдо і прикрасьте для подачі. Рулет можна гарнірувати овочевим салатом, картоплею і т.п.
Смачного!