На головну |
Рулети з курячого філе - одна з тих страв, які я з радістю готую. Доводиться, звичайно, трохи повозитися, але результат того вартий. Сьогодні вирішила поділитися і з вами черговим рецептом неповторною закуски. І якщо вже хочете порадувати своїх рідних чимось дійсно смачним і оригінальним, тоді мій рецепт вам обов'язково знадобиться. Крім того, обов'язково спробуйтекурячі рулетики з яблуком,які зайняли одне з перших місць в моїй кулінарній книзі.
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 230 ккал
Щоб приготувати курячі рулетики з болгарським перцем і часником, вам знадобиться:
Як приготувати курячі рулетики з болгарським перцем і часником.
1. Отже, курячу грудку розрізаємо на 2 рівні частини, потім знімаємо шкуру і видаляємо кістки. Філе загортаємо в харчову плівку і акуратно, намагаючись не порвати, відбиваємо з обох сторін. У результаті повинні вийти довгі і тонкі пласти, які ми за смаком солимо і перчимо. Також, за бажанням, можна приправити відбивні улюбленими спеціями.
2. Приступаємо до приготування начинки для рулетів. Часник очищаємо від лушпиння, промиваємо і дрібно нарізаємо. Петрушку подрібнюємо за допомогою ножа. Змішуємо в окремому посуді подрібнений часник із зеленню. Болгарський перець обмиваємо і очищаємо від насіння. Далі нарізаємо довгими і тоненькими смужками. Сир нарізаємо тоненькими брусочками.
3. На розігрітій сковорідці з олією обсмажуємо до м'якості нарізаний болгарський перець.
4. Отже, коли всі необхідні інгредієнти готові, починаємо робити рулети. На кожен шматочок курячої відбивної викладаємо суміш зелені та часнику, зверху шматочки сиру і обсмажені смужки болгарського перцю.
5. Акуратно згортаємо м'ясо з начинкою в рулет, притримуючи при цьому начинку пальцями. Кожен рулетик перев'язуємо ниткою.
6. Глибоку сковорідку ставимо на вогонь, розігріваємо разом з рослинним маслом і до золотистого кольору обсмажуємо курячі рулети. Після цього викладаємо на деко, попередньо застелений фольгою, і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Час приготування 25-30 хвилин.
7. Готові рулетики виймаємо з духовки і нарізаємо скибочками завтовшки близько 1-1,5 см, попередньо видаливши нитки. Красиво викладаємо на плоске блюдо, застелене листям салату, і подаємо до столу.
Смачного!