На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Курячі рулетики з болгарським перцем і часником

5 листопада 2014


Рулети з курячого філе - одна з тих страв, які я з радістю готую. Доводиться, звичайно, трохи повозитися, але результат того вартий. Сьогодні вирішила поділитися і з вами черговим рецептом неповторною закуски. І якщо вже хочете порадувати своїх рідних чимось дійсно смачним і оригінальним, тоді мій рецепт вам обов'язково знадобиться. Крім того, обов'язково спробуйтекурячі рулетики з яблуком,які зайняли одне з перших місць в моїй кулінарній книзі.

Кількість порцій: 4
Час приготування:  1 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 230 ккал


Щоб приготувати курячі рулетики з болгарським перцем і часником, вам знадобиться:

  • грудка куряча - 1 шт.
  • перець болгарський - 1 шт.
  • часник - 2-3 зубчики
  • сир - 50 г
  • петрушка - 1 пучок
  • листя салату - для подачі
  • спеції - за бажанням
  • масло рослинне - для смаження

Як приготувати курячі рулетики з болгарським перцем і часником.

  1. 1. Отже, курячу грудку розрізаємо на 2 рівні частини, потім знімаємо шкуру і видаляємо кістки. Філе загортаємо в харчову плівку і акуратно, намагаючись не порвати, відбиваємо з обох сторін. У результаті повинні вийти довгі і тонкі пласти, які ми за смаком солимо і перчимо. Також, за бажанням, можна приправити відбивні улюбленими спеціями.
    2. Приступаємо до приготування начинки для рулетів. Часник очищаємо від лушпиння, промиваємо і дрібно нарізаємо. Петрушку подрібнюємо за допомогою ножа. Змішуємо в окремому посуді подрібнений часник із зеленню. Болгарський перець обмиваємо і очищаємо від насіння. Далі нарізаємо довгими і тоненькими смужками. Сир нарізаємо тоненькими брусочками.
    3. На розігрітій сковорідці з олією обсмажуємо до м'якості нарізаний болгарський перець.
    4. Отже, коли всі необхідні інгредієнти готові, починаємо робити рулети. На кожен шматочок курячої відбивної викладаємо суміш зелені та часнику, зверху шматочки сиру і обсмажені смужки болгарського перцю.
    5. Акуратно згортаємо м'ясо з начинкою в рулет, притримуючи при цьому начинку пальцями. Кожен рулетик перев'язуємо ниткою.
    6. Глибоку сковорідку ставимо на вогонь, розігріваємо разом з рослинним маслом і до золотистого кольору обсмажуємо курячі рулети. Після цього викладаємо на деко, попередньо застелений фольгою, і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Час приготування 25-30 хвилин.
    7. Готові рулетики виймаємо з духовки і нарізаємо скибочками завтовшки близько 1-1,5 см, попередньо видаливши нитки. Красиво викладаємо на плоске блюдо, застелене листям салату, і подаємо до столу.

  2. Смачного!

Грибний суп-пюре асорті в мультиварці
Баранина-гриль
© 2015-2022  mycooking.pp.ua