На головну |
Чому відбивні - саме те блюдо, яке люблять усі, за винятком тих, хто м'яса взагалі не вживає? Чи варто задаватися питанням, чому саме так? Погодьтеся, що відбивні - це страва, легке в приготуванні, смачна і, що важливо, досить ситне. І це не дивно, адже в основному відбивні готують зі свинини, самого калорійного м'яса. Настійно рекомендую спробувати відбивні зі свинини з коріандром. Але сьогодні я із задоволенням поділюся з вами рецептом приготування курячих відбивних з оливками.
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 340 ккал
Щоб приготувати курячі відбивні з оливками, вам знадобиться:
Як приготувати курячі відбивні з оливками.
1. Філе половинки курячої грудки розрізаємо на 2 порційних шматочка (уздовж). Злегка відбиваємо, накривши харчовою плівкою, з обох сторін і за смаком солимо і перчимо.
2. У глибокій мисці збиваємо яйце. Панірувальні сухарі насипаємо на плоску тарілку.
3. Кожну відбивну спочатку мачає в яйці, потім паніруємо в сухарях.
4. На добре розігрітій сковорідці з рослинним маслом швидко обсмажуємо на сильному вогні відбивні з обох сторін.
5. Помідори обмиваємо і за допомогою блендера подрібнюємо в пюре або ж знімаємо з помідора шкірку, обшпаривши окропом, і натираємо на тертці.
6. Пюре з помідорів викладаємо у форму для запікання і трохи присолюємо. Далі на пюре викладаємо обсмажені курячі відбивні.
7. Нарізаємо кружальцями оливки і розкладаємо їх на відбивні. Зверху посипаємо сушеним базиліком. Завершуємо все тертим сиром, який рівномірно розподіляємо по поверхні відбивних.
8. Форму з відбивними ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо близько 20 хвилин.
9. Готові відбивні викладаємо на блюдо, за бажанням прикрашаємо і подаємо до столу.
Смачного!