На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Курячі відбивні з оливками

7 листопада 2014


Чому відбивні - саме те блюдо, яке люблять усі, за винятком тих, хто м'яса взагалі не вживає? Чи варто задаватися питанням, чому саме так? Погодьтеся, що відбивні - це страва, легке в приготуванні, смачна і, що важливо, досить ситне. І це не дивно, адже в основному відбивні готують зі свинини, самого калорійного м'яса. Настійно рекомендую спробувати відбивні зі свинини з коріандром. Але сьогодні я із задоволенням поділюся з вами рецептом приготування курячих відбивних з оливками.

Кількість порцій: 4
Час приготування:  50 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 340 ккал


Щоб приготувати курячі відбивні з оливками, вам знадобиться:

  • грудка куряча - 1 шт.
  • яйця - 1 шт.
  • сухарі панірувальні - 0,5 ст.
  • помідори - 2 шт.
  • оливки - 10-15 шт.
  • сир - 50 г
  • сіль за смаком
  • перець - за смаком
  • базилік - за смаком
  • масло рослинне - 2 ст.л.

Як приготувати курячі відбивні з оливками.

  1. 1. Філе половинки курячої грудки розрізаємо на 2 порційних шматочка (уздовж). Злегка відбиваємо, накривши харчовою плівкою, з обох сторін і за смаком солимо і перчимо.
    2. У глибокій мисці збиваємо яйце. Панірувальні сухарі насипаємо на плоску тарілку.
    3. Кожну відбивну спочатку мачає в яйці, потім паніруємо в сухарях.
    4. На добре розігрітій сковорідці з рослинним маслом швидко обсмажуємо на сильному вогні відбивні з обох сторін.
    5. Помідори обмиваємо і за допомогою блендера подрібнюємо в пюре або ж знімаємо з помідора шкірку, обшпаривши окропом, і натираємо на тертці.
    6. Пюре з помідорів викладаємо у форму для запікання і трохи присолюємо. Далі на пюре викладаємо обсмажені курячі відбивні.
    7. Нарізаємо кружальцями оливки і розкладаємо їх на відбивні. Зверху посипаємо сушеним базиліком. Завершуємо все тертим сиром, який рівномірно розподіляємо по поверхні відбивних.
    8. Форму з відбивними ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо близько 20 хвилин.
    9. Готові відбивні викладаємо на блюдо, за бажанням прикрашаємо і подаємо до столу.

  2. Смачного!

Макарони по-італійськи з тунцем
Вертута з куркою
© 2015-2022  mycooking.pp.ua