На головну |
Що подати до курки на гарнір? Рис. Можна просто відвареної. А можна і з «родзинкою».
Рисова каша з грибами і каррі - Це смачно, ситно і корисно. Вдобавок можна готувати хоч зі свіжими грибами, хоч з заморожуванням. Каша рисова зелена - Пекучий рецепт з мексиканської кухні. Смачний рис з кукурудзою на гарнір - Назва рецепта говорить сама за себе.
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 340 ккал
Щоб приготувати курячі відбивні з червоним перцем, вам знадобиться:
Як приготувати курячі відбивні з червоним перцем.
1. Відокремте курячу грудку від кістки, наріжте поперек волокон на 2-3 пласта, відбийте в харчовому пакеті.
2. Змішайте сік половини лимона, майонез, часник, пропущений через прес, сіль і перець за смаком. Змастіть відбивні цією сумішшю з обох сторін і відкладіть на 20 хв.
3. Почистіть і наріжте пластинами гриби. Почистіть і дрібно наріжте болгарський перець.
4. Котлетки запаніруйте в борошні, умочіть у збите яйце, ще раз в борошно і ще раз в яйце. У яйце додайте дрібно натерту половинку сирої цибулини. Це додасть котлет соковитості і аромату.
5. На розпечену сковорідку з невеликою кількістю рослинної олії покладіть відбивні, на них шматочки печериць і перцю. Посмажте з одного боку приблизно 5 хв., Обережно переверніть на іншу. Зменшіть вогонь і смажте до м'якості котлет. Смачного!