На головну |
Якщо говорити про тих відбивних, які просто відбиваються і смажаться, без маринаду, соусу, кляра та інших доповнень, то переваги я віддаю все ж свинячих відбивних. Хоча відбивні, з якого б м'яса ви їх не приготували, - страва досить легке в приготуванні, смачна і дуже поживне. В основному адже відбивні готують якраз зі свинини, самого калорійного м'яса. Нещодавно я приготувала свинячі відбивні з солодким перцем і зеленою квасолею і зробила висновок, що все геніальне просто. Але і курячі відбивні, особливо той рецепт, яким я поділюся сьогодні, не залишить вас байдужими.
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 355 ккал
Щоб приготувати курячі відбивні з болгарським перцем і помідорами, вам знадобиться:
Як приготувати курячі відбивні з болгарським перцем і помідорами.
1. Отже, курячі грудки промиваємо, зрізаємо жир і пленочку. Кожен шматок (половину курячої грудки) поперек розрізаємо на 3 частини.
2. Кожен шматочок відбиваємо за допомогою кухонного молотка, поклавши в поліетиленовий пакет. Солимо за смаком і перчимо.
3. Цибулю очищаємо і промиваємо. Помідори промиваємо і видаляємо плодоніжку. Нарізаємо цибулю з помідорами кільцями.
4. Болгарський перець промиваємо, видаляємо серцевину і нарізаємо тонкою соломкою.
5. На середній терці натираємо твердий сир.
6. На змащений вершковим або рослинним маслом деко викладаємо відбивні. На відбивні кладемо кілька кілець цибулі. Зверху, на цибулю, кільця помідорів. Смужки болгарського перцю викладаємо поверх помідорів. Злегка присипаємо сіллю і перцем. Поливаємо злегка майонезом і посипаємо тертим сиром. Відправляємо деко з відбивними в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 20-25 хвилин.
7. Готові відбивні викладаємо на блюдо і посипаємо подрібненою зеленню.
Смачного!