салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки


Курятинки люблять практично всі, багато у нас на сайті є рецептів з її приготування від наших господарочок. Поділюся і я одним зі своїх рецептик курячих крилець в підливі.

Кількість порцій: 8
Час приготування:  1 ч. 30 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 310 ккал


Щоб приготувати курячі крильця в підливі в мультівраке, вам знадобиться:

  • крила курячі - 1 кг
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • соус соєвий - 100 мл
  • кріп - 2 ст.л.
  • спеції для курки - 2-3 ч.л.
  • вода - 750 мл
  • борошно - 3 ст.л.
  • олія соняшникова - 3 ст.л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний - за смаком

Як приготувати курячі крильця в підливі в мультиварці.

  1. 1. Для початку з вечора беремо наші крильця, розбираємо з по суглобах на 2 частини, промиваємо гарненько під проточною водою, обсушуємо, складаємо в миску, додаємо спеції, соєвий соус, все перемішуємо руками, трохи підсолюємо, накриваємо пакетом і залишаємо маринуватися до ранку.

  2. 2. Коли крила гарненько промаринувалося, насипаємо в мисочку борошно, включаємо мультиварку на режим «жарка», час виставляємо 1:00, наливаємо соняшникову олію в чашу і закриваємо кришку. Вона сама нам повідомить, коли нагріється до потрібної температури. Після сигналу (моя пищати починає, як нагріється), обвалюють крильця в борошні й обсмажуємо в мультику з двох сторін при закритій кришці до золотистого кольору.

  3. 3. Обсмажені крильця складаємо в каструльку. В принципі, їх уже можна подавати до столу в тому вигляді, в якому вони є, тобто в обжаренном, але ми йдемо далі. Після того, як ми обсмажили все крила, у нас в мисці залишився маринад, відправляємо в нього нашатковані кубиком цибулю і моркву, а також зелень кропу. Все ретельно перемішуємо.

  4. 4. Далі відправляємо це все в чашу мультиварки трохи обсмажити.

  5. Після того, як овочі трохи обсмажилися, повертаємо обсмажені крильця в каструльку мультиварки, вливаємо кип'ячену воду.

  6. 5. Доводимо воду до кипіння, пробуємо на сіль, якщо треба досолюємо, знижуємо на мультику температуру до 100 градусів і тушкуємо 30 хвилин при закритій кришці.

  7. 6. Через зазначений час крильця можна подавати до столу як окрему страву і з будь-яким гарніром.

  8. Смачного!