салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Курячі крильця мариновані в малиновому варення

15 серпня 2015


Малинове варення? Подумаєте ви ...
Не бійтеся спробувати мій рецепт. Цей рецепт виник випадково, але своїм смаком повністю підкорив усіх моїх членів сім'ї. Скажу так, коли я маринована курячі крильця в малиновому варення, то чоловік підійшов і засміявся, при цьому сказавши, що такого він ще не бачив. Але я йому відповіла, що ну от і побачив, будеш ще пальчики "облизувати", коли подам до столу. І, як ви думаєте, всю порцію, яку я готувала, просто змели зі столу за один раз. Чоловік був дуже здивований смаком ніжного, що тане в роті м'яса, і солодкуватий смак був тут дуже до місця. Мої діти також були в захваті!
Загалом, обов'язково спробуйте цей простий рецепт, впевнена, ви не будете розчаровані!

Кількість порцій: 4
Час приготування:  40 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 450 ккал


Щоб приготувати курячі крильця в малиновому варення, вам знадобиться:

  • крильця курячі - 800 г
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • варення малинове - 2 ст.л.
  • олія соняшникова - 1 ч.л.
  • масло вершкове - 20 г

Як приготувати курячі крильця в малиновому варення.

  1. 1. Курячі крильця добре вимити і обтерти паперовим рушником. Скласти їх в миску, додати сіль і перець, соняшникова олія і малинове варення.

  2. Все ретельно перемішати,

  3. затягнути миску харчовою плівкою і поставити в холодильник. Краще всього, якщо крильця будуть маринуватися протягом ночі, тому краще зробити це заздалегідь.
    2. На наступний день приступити до приготування курячих крилець в малиновому варення. Включити духовку, розігріти її до температури 200 градусів. У форму для запікання перекласти мариновані курячі крильця. Зверху на крильця нарізати вершкове масло.

  4. Форму перенести в духовку і запікати крильця до золотистої скоринки, час запікання 25-30 хвилин.
    3. Потім форму дістати з духовки і накрити поверх фольгою на 3-4 хвилини, після чого крильця відразу подати до столу.

  5. Подати крильця до столу можна з улюбленим гарніром, свіжими овочами або овочевим салатом. Відмінним варіантом замість гарніру може бути салат з омлетом і капустою.

  6. Готуйте із задоволенням! Приємного вам апетиту!

Ікра баклажанна проста
Кекс з яблуками та хрусткою скоринкою