салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Курячі грудки в кунжутного насінні до вечері

31 грудня 2013


Смаженою куркою сьогодні нікого не здивуєш, а ось курячі грудки, засмажені в кунжутного насінні, - це щось новеньке. Готуються вони дуже швидко, а смак виходить дуже незвичайний і приємний. Насіння кунжуту грають роль своєрідної панірування, завдяки чому грудки залишаються соковитими і при цьому просочуються смаком кунжуту. Курячі грудки в кунжутного насінні до вечері стануть приємним сюрпризом для сім'ї.

Курячі грудки в кунжутного насінні до вечері готуються з наступних інгредієнтів:
- Курячі грудки - 2 шт.
- Кунжутне насіння для обсипання - 0,5 склянки
- Листя різних видів салату - 100 г
- Оливкова олія - ??1 ст. ложка
- Сіль, перець чорний мелений.

Курячі грудки в кунжутного насінні до вечері готуються наступним чином:
1. Курячі грудки посипати сіллю і перцем, обваляти в кунжутному насінні і обсмажити на оливковій олії по 5 хв. з кожного боку.
2. Листя салату вимити, обсушити, посолити, поперчити, полити оливковою олією і подавати на них смажені курячі грудки.

Смачного!

Сторінка 2 з 2 2
Сторінка 2 з 2 2
Качка з яблуками в аерогрилі
Курячі грудки з соусом