салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Куряче філе з підливою в мультиварці

26 серпня 2015


Куряче філе з підливою приготувати просто, не потрібні спеціальні вміння. До його складу входять цілком «стандартні» інгредієнти, що, безсумнівно, полегшує процес приготування. За часом страва готується досить швидко.

Кількість порцій: 5
Час приготування:  40 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 165 ккал


Щоб приготувати куряче філе з підливою, вам знадобиться:

  • філе куряче - 300 г
  • морква - 50 г
  • цибуля ріпчаста - 50 г
  • гірчиця - 1 ст.л.
  • крохмаль - 1 ст.л.
  • соус соєвий - 1 ст.л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • вода - 1 мультістакан
  • масло рослинне - 2 ст.л.

Як приготувати куряче філе з підливою.

  1. Куряче філе промити і обсушити, нарізати тонкими смужками посолити, поперчити і додати гірчицю і соєвий соус, добре перемішати і дати трохи постояти.
    Тим часом моркву і цибулю очистити і помити.
    Моркву натерти на крупну тертку, а цибулю дрібно нарізати.
    Всі підготовлені інгредієнти (куряче філе, моркву і цибулю) скласти в чашу мультиварки, налити рослинне масло, добре перемішати, закрити і включити режим випічка, готувати 20 хвилин, періодично помішуючи.
    Після звукового сигналу відкрити кришку додати крохмаль і воду, все ще раз перемішати і включити на режим "гасіння" на 20 хвилин.
    По закінченню режиму філе можна подавати до столу.
    На гарнір підійдуть як макарони, так і будь-який овочевий салат.
    Ось в такому вигляді я його подала до столу.

  2. Смачного!

Курячий рулет з грибами і беконом
Листкові кошики з фруктами