салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Куряче філе з кабачками в мультиварці

4 серпня 2015


Куряче філе - це корисний продукт, а з кабачками буде ще корисніше і смачніше.

Кількість порцій: 4
Час приготування:  40 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 275 ккал


Щоб приготувати куряче філе з кабачками в мультиварці, вам знадобиться:

  • філе куряче - 400 г
  • кабачок - 200 г
  • морква - 100 г
  • цибуля - 70 г
  • часник - 5 г
  • масло рослинне - 3 ст.л.
  • соус соєвий - 2 ст.л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком

Як приготувати куряче філе з кабачками в мультиварці.

  1. Куряче філе миємо, злегка обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками.

  2. Кабачок очищаємо від шкірки і серцевини, потім трьом на крупній тертці.

  3. Моркву миємо і чистимо, а потім трьом на крупній тертці, але в мене була заморожена.

  4. Цибулю чистимо, миємо й ріжемо не дуже дрібно.

  5. Часник також чистимо, миємо і ріжемо не дуже дрібно.

  6. Беремо чашу мультиварки, наливаємо олію і складаємо туди всі підготовлені продукти.

  7. Потім все солимо і посипаємо перцем.

  8. Потім додаємо соєвий соус і все перемішуємо, даємо постояти 10 хвилин в холодильнику. По закінченню часу ставимо чашу в мультиварку і включаємо режим "гасіння" на 20 хвилин.

  9. Після звукового сигналу наше блюдо готове і можна подавати до столу як окремо, так і будь-яким гарніром, який вам до смаку.

  10. Смачного!

Вівсяна каша з сухофруктами (прискорений варіант)
Бісквітний рулет з вишнею