салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Куряче філе з часником в мультиварці

19 квітня 2015


Я дуже люблю куряче філе і часто хочеться приготувати його по новому і ось приготувала його промаринували в часнику.

Кількість порцій: 3-4
Час приготування:  2 ч. 15 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 355 ккал


Щоб приготувати куряче філе з часником в мультиварці, вам знадобиться:

  • куряче філе - 2 шт. (приблизно 400 гр)
  • часник - 30 гр
  • соєвий соус - 2 ст. ложки,
  • майонез - 5 ст. ложок
  • приправа для курки, сіль за смаком
  • борошно - 2 ст. ложки
  • рослинне масло для змащення мультиварки

Як приготувати куряче філе з часником в мультиварці:

  1. 1. Куряче філе промити і обсушити, нарізати на порції не надто тонко (у мене з одного філе вийшло 5 шматочків), часник очистити і пропустити через прес.
    2. Потім кожен шматочок філе добре натерти часником, розкласти на обробній дошці, посипати приправою і сіллю (солі багато сипати не треба так як майонез солоний).
    3. Беремо миску в якій буде маринуватися філе, на дно миски кладемо трохи майонезу і кладемо шар курячого філе скроплюємо соєвим соусом і поливаємо його майонезом потім знову філе, соєвий соус, а по верх майонез, так проробити поки не закінчиться філе. Миску з філе ставимо в холодильник на 2:00.
    4. Чашу мультиварки змастити олією, в окрему тарілку насипаємо борошно, дістаємо філе і кожен шматочок обваляти в борошні покласти в чашу мультиварки, закрити кришку і в режимі жарка обсмажити з двох сторін по 5 хвилин.
    Як гарнір можна використовувати картоплю, будь-яку кашу або овочевий салат.

  2. Смачного!

Бісквітний рулет з сирним кремом
Карамельний тарт