салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Куряча печінка в мультиварці

22 січня 2014


Всім щасливим власницям і власникам мультиварки пропонуємо випробувати її в дії при приготуванні цього ніжного і смачного блюда. Так, при виконанні мінімуму дій завдяки цій диво-техніці ви маєте можливість приготувати дійсно ніжну курячу печінку у вершковому соусі з додаванням ріпчастої цибулі і запашної зелені! Повірте, від такого частування будуть у захваті і дітки, і їхні батьки!

Ідеальний варіант поєднання улюблених (і таких корисних) продуктів! До того ж готується це блюдо дуже легко і просто, тому вам не доведеться довго стояти біля плити і витрачати останні сили на готування і прибирання. Таким чином, пропонуємо і вам спробувати приготувати в мультиварці курячу печінку, від якої залишається тільки приємний післясмак і гарний настрій.

Щоб приготувати курячу печінку в мультиварці, знадобляться такі продукти:

куряча печінка - 1 кг
вершки (10%) - 200 мл
борошно - 1 ст.л.
ріпчаста цибуля - 1 шт.
вершкове масло
сіль за смаком
перець чорний - за смаком
зелень (кріп + петрушка)

Як приготувати курячу печінку в мультиварці:

1. Отже, почнемо з того, що добре промиємо курячу печінку під холодною водою. Потім трохи просушуємо її і злегка подрібнюємо. Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо його (на невеликі кубики).
2. Тепер включаємо на мультиварці режим «Випічка» і виставляємо час приготування - 25 хвилин. Далі викладаємо в каструльку мультиварки невеликий шматочок вершкового масла. Сюди ж викладаємо курячу печінку і нарізану цибулю. Обсмажуємо печінку з цибулею з відкритою кришкою, не забуваючи періодично помішувати.
3. Гарненько промиваємо зелень, обтрушувати її від води і дрібно рубаємо. Далі додаємо в каструльку до печінки охолоджені вершки (після того, як пролунав сигнал), а також борошно і нарізану зелень (можна взяти і суху). Додаємо сіль і, при бажанні, чорний перець і все добре перемішуємо. Тепер включаємо на мультиварці режим «Гасіння», час приготування - 1:00.

Отже, відкриваємо після сигналу кришку мультиварки і викладаємо готову печінку на тарілку. Зверху поливаємо соусом, в якому вона готувалася.

Відзначимо, що в якості приємного супроводу до цієї страви підійде як будь-який «традиційний» гарнір (рис, картопляне пюре або гречка), так і овочеві страви. А можна і просто їсти з шматочком свіжого хліба. Повірте, буде дуже смачно!

Всім смачного!

Сторінка 2 з 2 2
Сторінка 2 з 2 2
Гарбузові сирники з морквою
Капустяні котлети з сиром