салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Куряча грудка в соєвому соусі з кукурудзою

30 серпня 2015


Хочу поділитися з вами смачним блюдом зі східними нотками! М'ясо грудки виходить дуже соковите і смачне! Це повинен спробувати кожен!

Кількість порцій: 2
Час приготування:  40 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 675 ккал


Щоб приготувати курячу грудку в соєвому соусі з кукурудзою, вам знадобиться:

  • куряча грудка - 0,5 кг
  • рослинне масло - 1-2 ст.л.
  • цибуля - 1 шт.
  • солодкий перець - 1 шт.
  • кунжут - 2 ч.л.
  • соєвий соус - 5-6 ст.л.
  • оцет - 1 ст.л.
  • крохмаль - 0,5 ч.л.
  • кукурудза консервована або заморожена - 4-5 ст.л.

Як приготувати курячу грудку в соєвому соусі з кукурудзою.

  1. 1. Підготуємо всі інгредієнти. Курячу грудку помиємо, обсушимо, наріжемо досить довжиною соломкою.
    2. Розігріємо сковороду з рослинним маслом. Перекладаємо на сковороду нарізану грудку. Прожарюємо її до трохи рум'яного кольору.

  2. 3. Поки грудка готується, нарізаємо цибулю півкільцями, перець нарізаємо соломкою.
    4. Коли грудка готова, виймаємо її з сковороди. У ту ж сковороду перекладаємо нарізану цибулю,

  3. через 2-3 хвилини до цибулі додаємо нарізану перець,

  4. посипаємо 1 ч.л. кунжуту і перемішуємо.

  5. 5. Готуємо соус. Змішуємо соєвий соус, оцет і крохмаль.

  6. Коли овочі на сковороді майже готові повертаємо до них курячу грудку,

  7. додаємо кукурудзу, заливаємо все соусом і добре перемішуємо. Тушкуємо трохи до загустіння - 1-2 хвилини і вимикаємо.

  8. Куряча грудка в соєвому соусі з кукурудзою готова!

  9. Сервіруємо, прикрашаємо кунжутом і зеленню.

  10. Подавати можна з рисовою локшиною, рисом або спагетті.

  11. Смачного!

Яблучний узвар
Борщ, як у бабусі