салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Курка запечена в мультиварці з картоплею

24 серпня 2015


Готую курку в мультиварці давно. Роблю і цілком, і шматками. З картоплею, з гречкою і макаронами.

Кількість порцій: 4
Час приготування:  1 ч. 50 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 680 ккал


Щоб приготувати курку запечену в мультиварці з картоплею, вам знадобиться:

  • курка - половинка
  • картопля - 1 кг
  • часник - 2 зубчики
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • приправи - за смаком
  • зелень

Як приготувати курку запечену в мультиварці з картоплею.

  1. Модель обладнання:мультиварка Philips 3039.

  2. Курку намити, нарізати на довільну кількість шматків. Якщо хочеться знизити калорійність цієї страви, то зніміть з курки шкіру і зріжте весь жир.
    Шматки курки покласти в чашу мультиварки.

  3. Посолити, поперчити, додати приправу.

  4. Закрити кришку, вибрати режим »випічка» на 45 хвилин. Після сигналу відкрити кришку, перевернути шматки курки. Посолити, поперчити, додати приправу і нарізаний дрібно часник. Кришку закрити і включити ще раз режим «випічка» на 45 хвилин.

  5. Після сигналу викласти курку на тарілку.

  6. Вимитий і очищену картоплю (якщо великий, нарізати його) викласти в чашу мультиварки. Налити води до половини картоплі.

  7. Посолити, поперчити. Кришку закрити і включити режим «гасіння» на 1:00.

  8. Після сигналу викласти картоплю до курки і посипати зверху зеленню.
    Так само до цієї страви добре підійдуть помідори, свіжі, солоні, черрі, огірки, зелений горошок, консервована кукурудза, зелений салат.

  9. Смачного!

Освіжаючий кавовий смузі
Холодний напій Вечірній шоколад