салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Курка зі стручкової квасолею в мультиварці

18 серпня 2015


Цей рецепт мені підказала кулінарна книжка, прикладена до мультиварки. Звичайно ж, я його трохи змінила, і тепер це одне з найулюбленіших страв у нашій сім'ї.

Кількість порцій: 4
Час приготування:  1 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 495 ккал


Щоб приготувати курку зі стручкової квасолею в мультиварці, вам знадобиться:

  • курка - 800 г
  • квасоля стручкова (свіжа або заморожена) - 0,8-1 кг
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • помідор - 2 шт.
  • каррі - 1 ч.л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • масло рослинне - 1 ст.л.
  • часник - 2 зубчики

Як приготувати курку з стручкової квасолею в мультиварці.

  1. Модель обладнання: Redmond RMC-M70 Professional.
    Режим і параметри: Гасіння - М'ясо - 1:00.

  2. 1. Цибулину почистити і нарізати. На дно мультиварки налити зовсім небагато рослинного масла, викласти нарізану цибулю.
    2. На цибулю покласти шматки курки. Я зазвичай беру стегенця, але можна використовувати будь-які частини курки. Посолити, поперчити, посипати каррі (залишити на наступні шари) і дрібно нарізаним часником.
    3. Квасоля помити, почистити, розрізати стручки на 2-3 частини і викласти на курку. Можна взяти заморожену квасолю - тоді все буде ще швидше. Посолити, поперчити, посипати каррі (залишити ще на один шар).
    4. Помідори помити і нарізати кубиками. Викласти на квасолю і ... посолити, поперчити, посипати каррі.
    5. Готувати 1:00 в режимі «гасіння-м'ясо». Води не наливати від зовсім! Хвилин за 10 до готовності можна відкрити кришку, щоб вода трохи випарилася, тому її виявляється дуже багато, особливо якщо квасоля була заморожена.
    Це дуже просто і дуже смачно. Готуйте і насолоджуйтеся!

  3. Смачного!

Запечені курячі гомілки в сухарях
Легка куряча грудка запечена у фользі на вечерю