салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Курка з картоплею в мультиварці

14 травня 2014


Якщо ви є щасливою володаркою мультиварки, то цей рецепт, на перший погляд, цілком традиційний, підніме ваш авторитет кулінара на недосяжну висоту. Курка з картоплею в мультиварці виходить дивно соковитою, апетитною на вигляд і смачною.

Щоб приготувати курку з картоплею в мультиварці, будуть потрібні такі інгредієнти:
- Курка - 4 порційних шматка,
- Ріпчаста цибуля - 1 головка,
- Велика морква - 1 шт.
- Картопля - 3-4 шт.
- Часник - 2-3 часточки,
- Сіль, перець, приправи для курки і картоплі - за смаком
- Розсолу від маринованих грибів, огірків чи помідорів - 3 ст. ложки.

Курка з картоплею в мультиварці готується так:
1. Курку, розрізану на порційні шматки, посоліть, поперчіть, обсмажте на сковороді на сильному вогні до появи рум'яної скоринки, перекладіть в мультиварку і посипте приправою для курки
2. На жирі обсмажте цибулю, нарізану півкільцями, і моркву, нарізану кружальцями, також до золотистого кольору і покладіть їх поверх курки, полив її жиром.
3. Очищену картоплю розріжте на великі часточки і покладіть зверху. Посоліть, поперчіть, посипте приправами, прянощами і дрібно посічений часником.
4. Збризніть зверху рослинним маслом і влийте розсіл.
5. Встановіть мультиварку на режим «Гасіння» на 2:00.

Курка з картоплею в мультиварці виходить дуже м'якою і соковитою і нагадує за смаком курку, запечену в російській печі. А розсіл додасть їй неповторну нотку, яка стане завершальним акордом у цій феєрії смаку!

Приємного вам апетиту!

Салат з молодої капусти з болгарським перцем
Сирний суп з куркою