салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Креольський пудинг

23 квітня 2014


Прості інгредієнти, мінімум часу - цей пудинг готується легко і просто. Сподобається такий десерт і дітям, і дорослим.

Щоб приготувати креольський пудинг нам знадобиться:

яйця - 2 шт.
м'якуш білого хліба - 200 гр.
цукор - 30 гр.
курага - 250 гр.
ванільний цукор - 1 ст.л.
вершкове масло - 60 гр.
молоко - 240 мл.
борошно - 60 гр.

Спосіб приготування креольського пудингу:

1. Змішати яєчні жовтки з цукром, збити, влити розтоплене вершкове масло.

2. Розмочити в молоці хлібний м'якуш, порізати дрібно курагу, все додати до яєчної суміші.

3. Окремо збити в піну білки, додати ванільний цукор, покласти все в основну масу.

4. Змастити маслом і присипати борошном форму для пудингу, прогріти протягом 20 хвилин на паровій бані.

Жульєн з морепродуктів в горщиках
Десерт з яблук і вівсянки