На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Котлети по-київськи

22 березня 2014


Багато хто з нас вперше познайомилися з цими смачними і соковитими котлетами в радянських їдалень. Звичайно, годі й говорити про те, що домашнє блюдо виходить в сотню разів духмяний і апетитніше, ніж те, що готує громадське харчування. При цьому ніяких складнощів в котлетах немає - побалуйте ваших домашніх.

Щоб приготувати котлети по киевски нам знадобиться:
куряче філе
вершкове масло
рослинна олія
перець
сіль
яйце
зелень
сухарі паніровочні

Спосіб приготування котлет по київськи:
Куряче філе відбити, посолити, поперчити. Зелень дрібно нарубати, взяти шматочок вершкового масла, обваляти його в нарізаної зелені, укласти в котлетку, загорнути, щоб не залишилося щілин і видимих ??дірочок.

Далі досвідчені господині радять зробити повністю всі котлети і прибрати їх на 20-25 хвилин у морозилку. М'ясо трошки схопить холодом, і панірувати котлети буде простіше.

Діставши з морозилки котлети, продовжуємо готувати. Для цього ставимо на плиту розігріватися сковороду з маслом, в одну тарілку вбиваємо яйце, в іншу сиплемо сухарі. Вмочуємо котлету спочатку в яйце, потім обвалюють якомога ретельніше в сухарях, і відправляємо смажитися - приблизно 20 хвилин і ще хвилин 10 потримати в розігрітій духовці, щоб котлета добре просмажилася всередині.

Лангет з вершковим соусом
М'ясний гуляш з помідорами
© 2015-2022  mycooking.pp.ua