На головну |
Давно відомо, що приготування страв на пару дозволяє зберегти в продуктах більше вітамінів та поживних речовин, ніж інші види теплової обробки. Вдобавок, пароварка дозволяє готувати багато продуктів без використання жирів, що робить їжу менш калорійною і більше засвоювання. Та й на смак такі страви виходять ніжними і соковитими. Пропонуємо вашій увазі рецепт смачних курячих котлеток на пару.
Для того, щоб приготувати курячі котлети в пароварці, вам знадобиться:
фарш курячий - 250 г
цибуля ріпчаста - 70 г
панірувальні сухарі - 2 ст. л.
сметана - 1 ст. л.
яйце - 1 шт.
перець чорний мелений
сіль
Як приготувати курячі котлети в пароварці:
1. Ріпчасту цибулю почистити, натерти на крупній тертці і додати у фарш. Добре перемішати.
2. У фарш додати панірувальні сухарі і вбити яйце. Посолити і поперчити за смаком. Ще раз ретельно перемішати.
3. Додати у фарш сметану і ще раз перемішати.
4. Мокрими руками сформувати котлети і викласти в чашу пароварки.
5. Ємність з котлетами накрити кришкою і готувати протягом 25 хвилин.
Готові парові котлетки подавати на стіл гарячими з будь-яким гарніром або соусом на ваш смак. Дане блюдо чудово так само тим, що його сміливо можна використовувати при складанні меню для ваших діток.
Смачного вам і вашій родині!