салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Картопля смажена з медом

3 серпня 2012


Як тільки з'являється молода картопля, так і тягне поекспериментувати. Молода картопля з маслом або сметаною, густо посипана зеленню, - це класика жанру. А от картопля смажена з медом - Це щось нове, оригінальне і дуже смачне. Спробуйте приготувати для своєї родини і гостей, і ви напевно заслужите репутацію кулінара вищого класу, хоча готувати її - простіше простого.

Щоб приготувати картопля смажена з медом, необхідні такі інгредієнти:
- Дрібний молода картопля - 1 кг
- Вершкове масло - 50 г
- Мед - 1 ч.л. (без гірки)
- Молодий часник - 2 зубчики
- Сіль
- перець чорний мелений
- Зелена цибуля
- Зелень кропу і петрушки

Картопля смажена з медом готується наступним чином:
1. Ретельно промитий молода картопля залийте холодною водою, доведіть до кипіння і варіть 15-20 хв. Наприкінці варіння посоліть. Відкиньте картоплю на друшляк і дайте обсохнути.
2. У сковороді розігрійте вершкове масло, додайте мед, перемішайте і обсмажте на цій суміші картоплю до золотистого кольору з усіх боків.
3. Дрібно наріжте часник, зелена цибуля, кріп і петрушку.
4. Готову картоплю викладіть на блюдо, поперчіть, при бажанні досоліть, посипте часником, зеленою цибулею і зеленню і подавайте на стіл.

Смачного!

Грецька запіканка ювеці зі свининою і томатом
Крокети з картоплі