На головну |
Давно хотіла приготувати молоду картоплю з гірчицею в духовці, і ось сьогодні цей день настав. Готувала, скажімо так, масштабно - на цілий деко, і виявилося, що не дарма. Картошка вийшла дуже смачною. Часу на підготовку продуктів треба було трохи, а решта все зробила духовка. Якщо врахувати, що зараз літо і мені не довелося весь час перебувати на кухні, оскільки, виставивши таймер, можна було піти з кухні і зайнятися іншими справами.
Отже, щоб приготувати картоплю з гірчицею, нам потрібно мінімум продуктів.
Кількість порцій: НЕ визначено
Час приготування: 1 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 90 ккал / 100 г
Як приготувати картоплю з французькою гірчицею, смажена в духовці.
1. Картоплю вимиємо дуже добре, використовуючи щітку. Розрізаємо вздовж на 4-6 частин.
2. Додаємо французьку і звичайну гірчицю, додаємо сіль і спеції.
3. Наливаємо рослинне масло і все добре перемішуємо. Я робила це руками, трохи втираючи сіль і приправи в картоплю.
4. Включаємо духовку на 190 ° С.
5. Деко змащуємо невеликою кількістю рослинної олії і викладаємо на нього картоплю. Готуємо в духовці 35-40 хвилин.
6. Після сигналу таймера перемикаємо на пальник «гриль» і засмажуємо до рум'яної скоринки ще хвилин 5 - 7.
7. Дістаємо готову картоплю.
8. Перемішуємо на листі, так як масло і гірчиця могли стекти на деко.
9. Подаємо порційно з салатом з овочів і сметани.
Смачного!