На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Картопля, фарширована шинкою і сиром

16 липня 2012


Картопля, фарширована шинкою і сиром
, Виходить дуже смачним: зверху - хрустка рум'яна кірочка, а всередині - ніжна, але пряна на смак начинка. Його можна подавати і як окрему страву, і як гарнір.

Щоб приготувати картопля, фарширована шинкою і сиром, знадобляться такі інгредієнти:
- 6 картоплин
- 150 г шинки
- 1 головка ріпчастої цибулі
- Зелень петрушки - за смаком
- 1 ст.л. вершкового масла
- Мелений перець чилі - за смаком
- сіль за смаком
- 50 г тертого твердого сиру
- Чорний мелений перець - за смаком
- Зелена цибуля - за смаком
- 1 ст.л. пшеничного борошна
- 1 яйце

Картопля, фарширована шинкою і сиром, готується наступним чином:
1. Картоплю відварити в мундирі.
2. Шинку і ріпчасту цибулю наріжте невеликими кубиками і обсмажте на вершковому маслі.
3. Дрібно нарубати зелений лук і петрушку і змішайте з піджаркою.
4. Очистіть картопля від шкірки, розріжте навпіл і вийміть м'якоть з середини.
5. Дрібно наріжте вийняту з середини картопляну м'якоть, обережно змішайте з сиром і піджаркою з шинки, посоліть, поперчіть, ще раз перемішайте, заповніть цією масою половинки картоплі.
6. Знову з'єднайте половинки картоплі, обваляйте в борошні, потім у збитому яйці і ще раз в борошні й обсмажте у фритюрі до золотавої хрусткої скоринки.

Смачного!

Цепеліни під сметанним соусом
Теплий картопляний салат зі свининою
© 2015-2022  mycooking.pp.ua