На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Капустяні котлети з фаршем з курки

22 січня 2014


Вперше капустяні котлети з курячим фаршем я спробувала в однієї своєї знайомої. Її малюки абсолютно не сприймають котлети з капусти, як, в принципі, і багато інші дітки, а от з м'ясом такі котлети, звичайно ж, набувають інший смак, тому і йдуть на ура.

Зовсім недавно я вже ділилася з вами рецептом курячих котлеток зі шпинатом, Знову ж запозичила рецептик у подруги. Погодьтеся, що це дуже мудре рішення - не виключати з раціону ті інгредієнти, які не подобаються вам або комусь із членів вашої родини, а просто доповнювати їх чимось більш звичним і смачненьким. Власне, це ми сьогодні і зробимо, трохи прикрасивши смак капустяних котлет ніжним курячим м'ясом. Таким чином, ми досягнемо відразу подвійного результату: страва не тільки корисне, але ще і ситне, і зможе послужити повноцінним сніданком або обідом для вас і ваших діток. Бажаю вам удачі в його приготуванні і впевнена, що у вас все вийде.

Щоб приготувати капустяні котлети з фаршем з курки, вам знадобиться:

курячий фарш - 1 кг
цибуля - 2 шт.
білокачанна капуста - 1 кг
яйця - 2 шт.
сіль
мелений чорний перець
спеції
рослинна олія
мука

Як приготувати капустяні котлети з фаршем з курки:

1. Качан капусти ретельно обмиваємо і знімаємо верхні листки. Розрізаємо на дві половини і видаляємо качан. Дрібно шаткуємо, злегка присолюємо, викладаємо в миску і руками мнем.
2. Дрібно нарізаємо попередньо очищений і промитий цибулю.
3. У глибокому посуді змішуємо курячий фарш з капустою і цибулею. Вбиваємо яйця. За смаком солимо і перчимо, додаємо улюблені спеції. Гарненько перемішуємо.
4. З капустяно-м'ясної маси формуємо котлети і паніруємо їх у борошні.
5. На розігрітій сковорідці з олією обсмажуємо котлети з обох боків до золотистої скоринки.
6. На цьому процес приготування закінчено, але можете, як варіант, викласти готові котлети в форму для запікання або сотейник, залити томатним соусом і ще кілька хвилин згасити в духовці. Також, за бажанням, до фаршу можна додати подрібнену зелень. У будь-якому випадку вийдуть неймовірно смачні і апетитні котлети, які можна сміливо подавати до столу.

Смачного!

Дитячі котлети з риби
Капустяні котлети з яблуками
© 2015-2022  mycooking.pp.ua